«Ήμουν πολύ κοντά στο...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Ιάσωνα Παπαματθαίου

Η άκρως αφοπλιστική συνέντευξη του ηθοποιού στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ήμουν πολύ κοντά στο...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Ιάσωνα Παπαματθαίου

Ο Ιάσων Παπαματθαίου παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δουλειές που έκανε πριν ξεκινήσει να ασχολείται με την υποκριτική, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει αυτή η δουλειά.

Οι δηλώσεις του Ιάσωνα Παπαματθαίου

«Έχω δουλέψει πωλητής σε αλυσίδα pet shop έχω κάνει και υποδοχή σε διάφορες εκδηλώσεις. Δεν με ενδιαφέρει να βγάλω πολλά χρήματα, με ενδιαφέρει να ζω αξιοπρεπώς μέσα από αυτό το επάγγελμα», είπε αρχικά ο Ιάσων Παπαματθαίου.

Όσον αφορά τη δήλωση του πατέρα του, Τάκη Παπαματθαίου, ο οποίος δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, σχολίασε: «Οι γονείς έχουν έναν φόβο μην γίνεις ηθοποιός, αλλά το έχουν και κρυφό καμάρι. Φοβούνται την ταλαιπωρία, φοβούνται την ανεργία, αλλά νομίζω ταυτόχρονα χαίρονται λίγο».

Κλείνοντας, ο Ιάσων Παπαματθαίου ομολόγησε: «Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι η ανεργία. Ήμουν πολύ κοντά στο να τα παρατήσω, αλλά όχι τα έχω καταφέρει».

Λίγα λόγια για τον Ιάσωνα Παπαματθαίου

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου είναι ηθοποιός.

  • Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία Έτερος Εγώ (2016), Akin (2015, μικρού μήκους), Αυστηρώς κατάλληλο (2008)
  • Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά 8 λέξεις (2019).
  • Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Άμλετ (2017), Brandon Teena (2018), Καζιμίρ και Καρολίνα (2016), Το στρίψιμο της βίδας (2017).
  • Είναι γιος του ηθοποιού Τάκη Παπαματθαίου
  • Ο Ιάσονας Παπαματθαίου λοιπόν μετά από πολλές θεατρικές παραστάσεις, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον πατέρα του, στην ταινία μικρού μήκους, «Η ρουτίνα».
  • Στα 35 χρόνια του έχει ήδη ξεκινήσει την καριέρα του ηθοποιού αλλά και του σκηνοθέτη.