Παραμένει γοητευτικός - Πώς είναι σήμερα ο κριτής του Super Idol, Κωνσταντής Σπυρόπουλος

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παραμένει γοητευτικός - Πώς είναι σήμερα ο κριτής του Super Idol, Κωνσταντής Σπυρόπουλος

Τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο τον γνωρίσαμε περίπου πριν 18 χρόνια, το 2004, μέσα από την κριτική επιτροπή του Super Idol. Τη δεκαετία εκείνη τον είδαμε σε αρκετά show της ελληνικής τηλεόρασης ενώ κάθε φορά ήταν ο κριτής που ξεχώριζε για τη γοητεία και την ηρεμία του.

Μέσα στα επόμενα χρόνια βέβαια, ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος επέλεξε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί με την οικογένειά του.

Φωτογραφίες του Κωνσταντή Σπυρόπουλου με τη σύζυγό του

Το βράδυ της Δευτέρας (27/6), ο ίδιος και η σύζυγός του, Ελμίνα Κοπελούζου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, βρέθηκαν στην μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο, για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο event και απαθανάτισε τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο μαζί με την αγαπημένη του, ενώ πόζαρε και με τον άλλοτε συνεργάτη του Ηλία Ψινάκη.

Κωνσταντής Σπυρόπουλος Ηρώδειο
Κωνσταντής Σπυρόπουλος σύζυγος

Το event που έκλεψε την καρδιά της Αθήνας

Με μια φαντασμαγορική συναυλία που διοργάνωσε ο Ντέσμον Τσάιλντ, η Ελλάδα έστειλε από το Ηρώδειο το μήνυμα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο θρυλικός συνθέτης και παραγωγός βρίσκεται στην Ελλάδα και ενώνει τις δυνάμεις του με μερικά από τα λαμπρότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, σε μία μοναδική συναυλία-αφιέρωμα στον ελληνικό πολιτισμό και μήνυμα για την επιστροφή των Γλυπτών στο «σπίτι» τους.

Ο βραβευμένος με Grammy και υποψήφιος για Emmy συνθέτης, παραγωγός και συγγραφέας Ντέσμον Τσάιλντ συνάντησε επί σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού κάποιους από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί, σε μια φαντασμαγορική συναυλία, γεμάτη μοναδικές ερμηνείες.

Στη βραδιά λάμψης και προσφοράς, υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Μουσείου Ακρόπολης, ο χαρισματικός Αμερικανός συνεργάζεται με τους Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκη Ρουβά, Lena Hall, Kip Winger, The Rasmus, Chris Willis, Γιώργο Λεμπέση, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson.

Όλοι τους κλήθηκαν να συνεισφέρουν αφιλοκερδώς στην ενδυνάμωση της διεθνούς κοινής γνώμης υπέρ της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί γι' αυτόν τον σκοπό στο Μουσείο της Ακρόπολης.