Πολύ ευχάριστα νέα για Σεφερλή - Τσαβαλιά! Το ανακοίνωσε ο Μάρκος στο Instagram

H ανάρτηση του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολύ ευχάριστα νέα για Σεφερλή - Τσαβαλιά! Το ανακοίνωσε ο Μάρκος στο Instagram

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο Μάρκος Σεφερλής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με τα επαγγελματικά του. O ηθοποιός έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την σειρά Super Mammy, που άκουσε πολύ αρνητικές κριτικές, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος θα τον απολαύσουμε στο Δελφινάριο. Έχει ετοιμάσει μια ολοκαίνουρια παράσταση και είναι έτοιμος μαζί με το θίασο του (στον οποίο φυσικά βρίσκεται και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά), να χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου. Σε κάθε του παράσταση γίνεται χαμός και βγαίνουν αμέσως sold out τα εισιτήρια.

Η ανακοίνωση του Μάρκου Σεφερλή

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μάρκο Σεφερλή δημοσίευσε την αφίσα και ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η προπώληση.

Μάρκος Σεφερλής Δελφινάριο

Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Γιάννης Μπέζος, λίγο καιρό πριν κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα, μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του, ενώ αρνήθηκε να κάνει κριτική στην εκπομπή Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή.

«Τηλεοπτικά υπάρχει μια τάση επιστροφής της μυθοπλασίας θα έλεγα αρκετά έντονη, η οποία θα ακολουθήσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επιστρέψει μαζί με την ανοησία. Το λέω αυτό γιατί αυτά τα δύο πολλές φορές συμβαδίζουν. Το έχουμε ζήσει στο παρελθόν και μετά θα ξανατραβάμε τα μαλλιά μας. Δηλαδή, το ότι θα γίνουν πολλές τηλεοπτικές σειρές δεν σημαίνει ότι θα είναι και καλές.

Η ελληνική τηλεόραση δεν τολμάει, φοβάται το εμπορικό της κομμάτι, εννοώ, και δεν έχει την υπομονή. Αυτά, ξέρετε, θέλουν υπομονή, θέλουν χρόνο. Για να γίνουν τα καλά πράγματα, θέλουν και το χρόνο τους.

Τα κανάλια λοιπόν ίσως δεν έχουν την υπομονή, ίσως δεν έχουν και την οικονομική άνεση, γιατί η αγορά η δική μας είναι σχετικά μικρή, οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι πολλοί και δεν έχουν την υπομονή. Βέβαια, υπάρχει ένα κλίμα συντηρητισμού και στη θεματολογία και στο λόγο και δεν τολμάμε εύκολα», είπε αρχικά.

Γιάννης Μπέζος Μάρκος Σεφερλής

Στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει για τον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν σχολιάζω τίποτα γι’ αυτά τα θέματα ποτέ. Αυτά τα ζητήματα τα κρίνει ο χρόνος, η διάρκεια. Όμως εγώ δεν κρίνω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι. Εμένα με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ. Σας είπα και πριν ότι είναι συντηρητική η ελληνική τηλεόραση. Αυτό δεν δικαιώνει ανθρώπους που κάνουν πράγματα εύκολα, δεν το λέω με αυτή την έννοια. Απλώς, είναι συντηρητική».