Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε το μυστικό του για υγιή και λαμπερά μαλλιά και παραξένεψε πολλούς

Ποιο είναι το ελληνικό υλικό που χρησιμοποιεί;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε το μυστικό του για υγιή και λαμπερά μαλλιά και παραξένεψε πολλούς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταφέρνει να βρίσκεται συχνά στην επικαιρότητα, αφού πέρα από τις εκπληκτικές επιδόσεις του στο τέννις που τον συγκαταλέγουν στους κορυφαίους του κόσμου κάνει συχνά δηλώσεις που προκαλούν αντιδράσεις στην κοινή γνώμη. Ο ίδιος πάντως σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC αποκάλυψε τη ρουτίνα που ακολουθεί για υγιή και λαμπερά μαλλιά και τα δύο υλικά που χρησιμοποιεί άφησαν το κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα, ωστόσο πρόσφατα είχε προκαλέσει πάλι μεγάλες αντιδράσεις, όταν με ένα Post του σχετικά με το γυναικείο φύλλο ζήτησε να αγωνίζονται και οι τενίστριες μέχρι το 5ο σετ στα grand slam στο πλαίσιο της ισότητας. Οι απάντησεις φυσικά από τον χώρο του αθλητισμού και δε από τις τενίστριες έσκασαν βροχή και δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικές προς το πρόσωπό του.

Ποια είναι τα υλικά που χρησιμοποιεί ο Τσιτσιπάς για λαμπερά και υγιή μαλλιά

Αυτή τη φορά δεν αναλώθηκε σε βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά μας έδωσε μυστικά ομορφιάς στη συνέντευξή του στο BBC:

«Ξοδεύω 20 λεπτά για να χτενίζω τα μαλλιά μου. Λούζομαι με σαμπουάν δύο φορές και αμέσως μετά βάζω τη μάσκα μου. Βάζω πολύ απαλά το ελαιόλαδο στα μαλλιά μου» είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας παράλληλα, αποκάλυψε και την βραδινή του ρουτίνα που ακολουθεί πριν πέσει για ύπνο: «Ακριβώς πριν κοιμηθώ φροντίζω πάντα να βάζω λίγο baby oil σε συνδυασμό με λίγη ελληνική ρίγανη».

«Θα πρέπει να φυτεύουν δέντρα για την σίτιση των...» - Θύελλα αντιδράσεων με την νέα ανάρτηση του Τσιτσιπά

«Ξαναχτύπησε» πριν λίγες μέρες στο Twitter και για μία ακόμη φορά προκάλεσε με τη δήλωσή του, όταν για άγνωστο λόγο και αφορμή θέλησε να αναφερθεί στους άστεγους και το πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας, δίνοντας κάποιες συμβουλές στους ανώτερους της κοινωνίας.

«Οι πόλεις και οι δήμοι θα πρέπει να φυτεύουν οπωροφόρα δέντρα σε δημόσιους χώρους για να βοηθήσουν στη σίτιση των άστεγων στους δρόμους» έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και όπως ήταν επόμενο βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολίων από Έλληνες και ξένους ακολούθους, οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς ήθελε να πει ο...ποιητής!

Θύελλα αντιδράσεων με την νέα ανάρτηση του Τσιτσιπά