«Τότε δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα για τις Άγριες Μέλισσες

Μία συνεργασία που τελικά δεν ''έκατσε''

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τότε δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, λίγο πριν το φινάλε του «Σασμού» - ενώ μάλιστα έχει γίνει γνωστό ποιος ηθοποιός "φωτιά" αναμένεται να μπει στον δεύτερο κύκλο. Ο νεαρός ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχε περάσει από οντισιόν για τις «Άγριες Μέλισσες», ωστόσο λόγω της δυσλεξίας του δεν κατάφερε να πάρει τον ρόλο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αμούτζα

Όπως αποκάλυψε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο ρόλος ήταν εκείνος του Μπάμπη, ο οποίος εν τέλει ενσάρκωσε ο Γιάννης Βασιλώττος.

«Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που πηγαίνω κάπου απλά για τη συμμετοχή. Είχα μιλήσει την πρώτη σεζόν για να μπω στις Άγριες Μέλισσες, τότε δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε γιατί μόλις είχα υπογράψει για το Κόκκινο Ποτάμι. Την δεύτερη σεζόν απλώς δεν έτυχε, δεν καταφέραμε μετά από πέντε οντισιόν. Ένας πολύ ωραίος ρόλος, τον ζήλεψα με την καλή έννοια. Τον θαύμασα όταν τον είδα, τον πήρε ένας αξιόλογος συνάδελφος και ήταν εξαιρετικός. Έδωσε μια σπουδαία ερμηνεία. Ήταν ο γιος του Βαμβακά, ο Μπάμπης» τόνισε ο Γιώργος Αμούτζας.

"Δεν θα τελειώσουμε ωραία! Θα..." - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα για το φινάλε του Σασμού

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star μίλησε το πρωί της Δευτέρας 27/6 ο Γιώργος Αμούτζας για το τέλος του «Σασμού» για φέτος. Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος μίλησε για τον Τάσο Νούσια, τον «πνευματικό του πατέρα» αλλά και για τις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς.

«Έχουμε να δούμε όλες τις ετοιμασίες για τον γάμο. Δεν θα τελειώσουμε ήσυχα, ήρεμα και ωραία. Θα αφήσουμε πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Η δεύτερη χρονιά θα μας βρει με καινούριους ρόλους, καινούρια μυστικά, είτε από το παρελθόν είτε νέες προσωπικότητες. Θα δημιουργηθούν καινούριες σχέσεις, καινούριες φιλίες.

Φυσικά και θα μάθει ο Νικηφόρος ποιος είναι ο πατέρας του, δεν γίνεται να μην μάθει τα πιο σημαντικά ερωτήματα» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός ηθοποιός.