Από τις φυλακές στο νοσοκομείο - Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από τις φυλακές στο νοσοκομείο - Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Εσπευσμένα στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/7) ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός παραπονέθηκε για πόνους περίπου στις 4 τα ξημερώματα και αμέσως διακομίσθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο νοσοκομείο.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως έχει πόνους οι οποίοι σχετίζονται με την καρδιά, και στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται από τους γιατρούς οι οποίοι αναμένεται να αποφασίσουν και εάν θα τον κρατήσουν στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως βρίσκεται εν εξελίξει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του (δείτε εδώ τι συνέβη κατά την εξέταση της δεύτερης γυναίκας στο δικαστήριο).

Πέτρος Φιλιππίδης νοσοκομείο

Οι δηλώσεις του Δημητρακόπουλου για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Βρισκόμαστε στην 1η Αυγούστου του 2014 όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα αποπειράθηκε να τη βιάσει στο Ψυχικό και αναρωτιέμαι μέρα μεσημέρι Αύγουστο στο Ψυχικό – τον κύριο Φιλιππίδη τον ξέρει όλος ο κόσμος – είναι λογικό να κάνει απόπειρα βιασμού, όταν ο κάθε δρόμος έχει και μία κάμερα;».

«Η διαδικασία θα τραβήξει πολύ ακόμα, εκτιμώ ότι θα φτάσουμε μέχρι τα Χριστούγεννα» ανέφερε ο ποινικολόγος.

Μιλώντας για τα συναισθήματα του Πέτρου Φιλιππίδη είπε ότι είναι πολύ απογοητευμένος από εκείνους που ευεργέτησε και βρέθηκαν απέναντί του. «Τον πληγώνει ηθοποιοί που έχουν συνυπάρξει μαζί του, που έχουν ευεργετηθεί από αυτόν, που έχουν κάνει αφιερώσεις γραπτές προς εκείνον, τώρα να πρωτοστατούν δημόσια στις επιθέσεις εις βάρος του.