"Άναψε" φωτιές η Μαρία Ναυπλιώτου - Πόζαρε με μαγιό στα 52 της και προκάλεσε "χαμό"

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Μαρία Ναυλπιώτου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αναμφίβολα, η γνωστή ηθοποιός είναι μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα αφού διαθέτει ένα αρκετά καλλίγραμμο κορμί.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να δημοσιεύει διάφορες αναρτήσεις στα social media όπου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά επέλεξε να ποστάρει ένα στιγμιότυπο όπου την βλέπουμε να ποζάρει σε μια προβλήτα στην Αστυπάλαια, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Πόσο μακριά ακόμη είναι το Σαββατοκύριακο;». Από την άλλη, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει τον λόγο που δεν θέλησε να αποκτήσει παιδιά.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ναυλπιώτου

Μαρία Ναυπλιώτου

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Ναυπλιώτου στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω

Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, όπου μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Ωστόσο, σε κάποιο σημείο της συνέντευξη της, "λύγισε" και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο σκηνοθέτης Κοραής Δαμάτης, ο άνθρωπος που άνοιξε την πόρτα του θεάτρου στην ηθοποιό μίλησε για την ίδια, με πολύ όμορφα λόγια τα οποία την συγκίνησαν βαθιά. «Ανέβαινε στη σκηνή και έφερνε μαζί της ένα φως, ήταν σαν αεράκι...κουβαλάει ένα μύθο και αυτό σε κάνει να την προσέχεις..», είπε μεταξύ άλλων.

«Συγκινήθηκα πραγματικά, με συγχωρείται γι’ αυτό. Μου άνοιξε την πόρτα του θεάτρου ο Κοραής μαζί βέβαια με τον αείμνηστο Νίκο Κούρκουλο που έδωσαν τον ρόλο σε ένα άγνωστο κορίτσι... Σας ζητώ συγγνώμη...», ανέφερε η Μαρία Ναυπλιώτου με δάκρυα στα μάτια.