Αγκαλιασμένοι σφιχτά με ένα παθιασμένο φιλί - Έτσι έδωσαν ραντεβού την επόμενη σεζόν στη Γη της Ελιάς Λιάντου και Σκουρλέτης

Έπεσε το Instagram με την ανάρτηση!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αγκαλιασμένοι σφιχτά με ένα παθιασμένο φιλί - Έτσι έδωσαν ραντεβού την επόμενη σεζόν στη Γη της Ελιάς Λιάντου και Σκουρλέτης

Την Πέμπτη 30/6, παρακολουθήσαμε όλοι με μεγάλη ανάσα το μεγάλο φινάλε της σεζόν για την καθημερινή σειρά του Mega που έγινε η αγαπημένη συνήθεια του κοινού, Γη της Ελιάς, και όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης, το κοινό περίμενε με αγωνία να δει το επεισόδιο.

Έτσι έδωσαν ραντεβού για Σεπτέμβρη Σκουρλέτης και Λιάντου

Οι δύο πρωταγωνιστές, που όπως αποκαλύφθηκε είναι τελικά και ζευγάρι στη ζωή, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο, μέσα από μία ιδιαίτερα...ερωτική ανάρτηση, αν λάβουμε υπόψη πως στη σειρά η Μυρτάλη δεν θέλει ούτε να τον βλέπει τον Αλέξη!!

«Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!», έγραψαν στο Instagram με τη χαρακτηριστική φωτογραφία τους από το παθιασμένο φιλί τους και κυριολεκτικά προκάλεσαν πανικό!

Έτσι έδωσαν ραντεβού την επόμενη σεζόν στη Γη της Ελιάς Λιάντου και Σκουρλέτης

Ο Σκουρλέτης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Λιάντου

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/5) ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Γη της Ελιάς καθώς και στην σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου.

«Μου αρέσει πολύ στη Γη της Ελιάς. Στην αρχή ήμουν αγχωμένος αλλά τώρα έχω συνηθίσει και περνάω καλά. Στην αρχή δεν μπορούσα να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση, τώρα υπάρχουν στιγμές που είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου.

Είναι δύσκολος ο ρόλος, έκανα μελέτη γιατί έπρεπε από κάπου να το πιάσω. Διάβασα την εισαγωγή στην ψυχανάλυση του Φρόιντ. Νομίζω με βοήθησε.

Νιώθω ευγνώμων που συνεργάζομαι με τη Λυδία Κονιόρδου. Τη συμβουλεύομαι και συζητάμε. Σε κάθε γύρισμα παίρνω πράγματα και ως ηθοποιός και ως άνθρωπος.

Ο πατέρας μου ήταν πολύ θετικός όταν του είπα ότι θα συμμετέχω στη Γη της Ελιάς. Μου είπε πήγαινε με τα όλα και κάντο», είπε αρχικά.

Για την προσωπική του ζωή είπε: «Είμαι σε πολύ καλό δρόμο, είναι νωρίς να σου πω αν είμαι ερωτευμένος. Πολλές φορές μπερδεύεσαι με τον ενθουσιασμό και δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις. Δεν έχω καν στο νου μου ακόμα την οικογένεια και τα παιδιά, είναι πολύ νωρίς».

Για τη Γη της Ελιάς, σχολίασε: «Θα ήθελα να λυτρωθεί ο Αλέξης, να απαλλαγεί από τις εμμονές του. Στην δική μου ζωή θα ήθελα να γίνει όσο καλύτερος μπορώ. Στη Γη της Ελιάς ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Αλέξης. Είναι δώρο για έναν ηθοποιό αυτός ο ρόλος. Αγαπημένη ηρωίδα η Μυρτάλη».

Τέλος στην ερώτηση για το με ποια ηθοποιό της Γη της Ελιάς θα έκανε σχέση, απάντησε την Αφροδίτη Λιάντου: «Με την Αφροδίτη έχουμε έρθει πολύ κοντά γιατί κάνουμε πολλές σκηνές μαζί, ενώ με τα άλλα κορίτσια δεν έχω τόσες».