"Ήταν μια δύσκολη σεζόν και..." - Αυλαία για το Ρουκ Ζουκ! Τα τελευταία λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια

Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής 1/7 η εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια «Ρουκ Ζουκ», που καθημερινά σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης.

Η γνωστή παρουσιάστρια στο τέλος της εκπομπής αποχαιρέτησε φυσικά το κοινό και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την ερχόμενη σεζόν, ενώ την ίδια στιγμή ευχαρίστησε και τους συνεργάτες της.

Το αντίο της Ζέτας Μακρυπούλια στο τελευταίο Ρουκ Ζουκ

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε τη φετινή σεζόν. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας, για τη στήριξή σας.

Ήταν μια δύσκολη σεζόν και αυτή γενικότερα για όλους μας, αλλά ευτυχώς υπάρχει αυτό εδώ το παιχνίδι. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο που καμιά φορά κολλάμε με κάτι τραγουδάκι "ναι, ναι ό,τι και αν γίνει στον κόσμο αυτό θα σας αγκαλιάζω και μας αγκαλιάζετε και όλα θα πάνε καλά". Θα τα πούμε τον Σεπτέμβριο. Δεν λέμε αντίο, λέμε εις στο επανιδείν. Καλό καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» παραχώρησε συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης ενώ από την άλλη, αναφέρθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πίστευα το κόνσεπτ του Ρουκ Ζουκ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε. Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1.

Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το Ρουκ Ζουκ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια».