"Φτάσαμε σε κάποια όρια ταλαιπωρίας..." - Το αντίο του Νίκο Μουτσινά στο τέλος της εκπομπής του

Ο απολογισμός που έκανε για την φετινή σεζόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής 1/7 ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι και φυσικά είδαμε αρκετούς απρόσμενους επισκέπτες, όπως την Ζέτα Μακρυπούλια.

Στο τέλος λοιπόν, ο παρουσιαστής μοιράστηκε μερικές του σκέψεις κάνοντας τον δικό του απολογισμό για την φετινή σεζόν ενώ αμέσως μετά ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό.

Το αντίο του Νίκου Μουτσινά

«Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, το ευχαριστώ είναι λίγο, όλη την ομάδα αυτής της εκπομπής γιατί θεωρώ ότι φέτος φτάσαμε σε κάποια όρια ταλαιπωρίας λίγο, τα είπαμε ξανά, δεν βοηθούσε η θεματολογία παρόλα αυτά καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά και να μη χάσουμε το κέφι μας που είναι σημαντικό. Θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα ήρεμο, ξεκούραστο, χαλαρό από έγνοιες καλοκαίρι σε όλους.

Άμα σκέφτεστε κάτι, γιατί όχι, μόνο θετικά σκεφτείτε, μην αφήνετε τη σκέψη να μαυρίζει! Γιατί μία στο εκατομμύριο να πιάσει αυτό που σκέφτεσαι, καλύτερα να πιάσει το καλό και όχι το στραβό. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την καναλάρα! Θα μπορούσε να πατήσει πολλές φορές το μαύρο αλλά δεν το πάτησε και μας άφησε στον αέρα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, να ξεκουραστείτε όπως και εμείς και τα λέμε… τον Νοέμβριο».

Έχει αποχωρήσει εδώ και 2 εβδομάδες από την εκπομπή και δεν το γνώριζε κανείς

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο ΣΚΑΙ έχει σκοπό να αλλάξει τα πάντα στην εκπομπή προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε σεζόν του στέφεται με απόλυτη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, οι αλλαγές που θα γίνουν αφορούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (14/6) αποκαλύφθηκε πως ο σκηνοθέτης της εκπομπής έχει αποχωρήσει εδώ και δύο εβδομάδες, κάτι για το οποίο δεν έχει μιλήσει κανείς μέχρι στιγμής.