«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν...» - Η εξομολόγηση της Μαρίνας Ασλανόγλου

Άνοιξε την καρδιά της στον αέρα της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν...» - Η εξομολόγηση της Μαρίνας Ασλανόγλου

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 1/7 η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πιο δύσκολη περίοδο της προσωπικής της ζωής, δηλαδή τις εξωσωματικές.

Η εξομολόγηση της Μαρίνας Ασλανόγλου για την πιο δύσκολη περίοδο της προσωπικής της ζωής

«Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τα σκοτεινά μας διαστήματα, αλλά το πως το μεταβολίζεις αυτό και το βγάζεις από πάνω σου και το διαχειρίζεσαι είναι στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω περάσει δύσκολα, δεν έχω στεναχωρηθεί, δεν έχω αγχωθεί. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν η περίοδος με τις εξωσωματικές. Σχεδόν ένα χρόνο κράτησε αυτό γιατί τις έκανα απανωτά, δηλαδή κάθε τρεις μήνες έκανα και μια εξωσωματική.

Είχε μπει ο οργανισμός μου σε αυτό το mood, το να είμαι έτοιμη στο να το κάνω και να το παλέψω. Δεν ήθελα να αφήσω περιθώριο ούτε εππγελματικά ούτε να περνάει ο χρόνος. Είπα πως θα αφοσιωθώ σε αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί projects.

Δούλευα, μέχρι και πέντε μηνών έπαιζα στο θέατρο. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει μια ηρεμία γιατί όλοι σου λένε να μην αγχώνεσαι. Δεν γίνεται όμως να μην αγχωθείς, θα αγχωθείς, αλλά παρόλα αυτά σου εξηγεί ο γιατρός πως δεν είναι ασθένεια η εγκυμοσύνη και ότι έκανες πριν θα κάνεις τα ίδια και τώρα αλλά με μια μικρή προσοχή γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Και στεναχωρήθηκα και αγχώθηκα αλλά δεν τα έβαλα ποτέ κάτω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Έφευγα μαύρη από το θέατρο...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/12) η Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία εξαιρετικά δύσκολη εμπειρία που είχε στο θέατρο και στην κακοποίηση που είχε δεχθεί πριν κάποια χρόνια.

«Έφευγα μαύρη από το θέατρο, Έκλαιγα. Έμεινα στη δουλειά και έδωσα πολλές ευκαιρίες για να δω αν αυτό είναι τυχαίο περιστατικό ή γίνεται επί τούτου. Ένα βράδυ που είχα φτάσει μέχρι εδώ… άρχισα να βρίζω, να φωνάζω στο καμαρίνι, βγήκα από τα ρούχα μου.

Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Ήταν τόσο συσσωρευμένος ο θυμός μου και η αγωνία μου ότι αυτό πρέπει να τελειώσει που βγήκα εκτός ελέγχου. Μετά τελείωσε, σαν να μη συνέβη ξανά τίποτα. Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ, αλλά δεν μου ξανάκανε τίποτα πάνω στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.