"Έχω δεχθεί πολύ χυδαίο πέσιμο" - Η αποκάλυψη της Σοφίας Παυλίδου για την γυμνή της φωτογράφιση

Πώς πήρε αυτήν την απόφαση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε το πρωί της Παρασκευής 1/7 η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόφασή της να φωτογραφηθεί γυμνή στο φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου για την γυμνή της φωτογράφιση

«Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κάνει τέτοιου είδους φωτογραφίες και έχει έναν ωραίο τρόπο να ανοίγει τους συνάδερφους του. Ήταν πολύ ωραίο για έμενα, δεν το έχω ξανατολμήσει σε τέτοιο βαθμό, αυτό δείχνει ότι είμαι εντάξει και καλά με τον εαυτό μου, ότι έχω αποδεχθεί αυτή η σεξουαλικότητα που έχω, την οποία στο παρελθόν προσπαθούσα να την κρύψω, γιατί στο παρελθόν έχω δεχθεί πολύ bullying και χυδαίο πέσιμο. Οπότε δείχνει πόσο καλά το έχω πια αποδεχθεί και μπορώ να κάνω και μια τέτοια φωτογράφιση, που μέχρι τώρα δεν έχω κάνει.

Κάποιοι με προσέγγιζαν με χυδαίο τρόπο, ήταν παραβατικές συμπεριφορές. Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία. Προσπαθούσα να μην προκαλώ. Παλιότερα έδειχνες διαθέσιμη για πολλά πράγματα αν έδειχνες τα πόδια σου, ήταν τραγικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου.

Στην ίδια συνέντευξη, μίλησε και για τον Μάνο Παπαγιάννη

«Έχω βρεθεί σε άσχημες καταστάσεις στο ξεκίνημα της καριέρας μου, που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Έφυγα από τη δουλειά τότε. Δεν θέλω να συζητάω για το γεγονός με τον Μάνο Παπαγιάννη, όποιο τραύμα κι αν άφησε, το μετασχημάτισα. Θα ήθελα πάρα πολύ την επόμενη φορά που έχει οριστεί η δικάσιμος να εμφανιστεί ο Μάνος Παπαγιάννης, για να κλείσει και αυτός ο κύκλος.

Το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη δεν θέλω να σκέφτομαι αν μου κόστισε επαγγελματικά, μου κόστισε ψυχικά και ψυχολογικά. Έχω συγχωρέσει όλους όσοι επέτρεψα να με θυμώσουν και να με πληγώσουν, γιατί η μόνη λύση είναι να προχωρήσεις μπροστά».

Θέλησα να κάνω οικογένειά και έδωσα εκεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα αγόρια μου, που είναι φοιτητές, είναι δυο ανεξάρτητα παιδιά. Δεν παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο. Το διαζύγιό μας σίγουρα πείραξε αρχικά τους γιους μας, αλλά έχουμε μια βαθιά αγάπη με τον Χρήστο Φερεντίνο».