Στέλλα Γκίκα: Η παπαδιά του Σασμού πόζαρε με μαγιό και "έριξε" το Instagram

Η φωτογραφία που δεν περιμέναμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στέλλα Γκίκα: Η παπαδιά του Σασμού πόζαρε με μαγιό και

Η Στέλλα Γκίκα αγαπήθηκε πολύ μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά Σασμός, που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει με τον δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο (δείτε τι θα γίνει με Αστέρη και Αργυρώ). Με τα γυρίσματα για αυτή την σεζόν να έχουν ολοκληρωθεί, οι ηθοποιοί απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Η ηθοποιός λοιπόν, με τα αγαπημένα της πρόσωπα απολαμβάνει όμορφες στιγμές μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα αλλά και τον ζεστό ήλιο.

Η φωτογραφία της παπαδιάς του Σασμού με μαγιό

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Στέλλα Γκίκα δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία στην οποία πόζαρε με το μαγιό της.

Στέλλα Γκίκα Σασμός μαγιό

Το τραγικό τέλος του Σασμού

Σαν κεραυνός πέφτει η είδηση της δολοφονίας του Άγγελου στον Σασμό, την ώρα που ο Μαθιός με τη Βασιλική ετοιμάζονται να αλλάξουν στέφανα στην εκκλησία. Η αστυνομία τον συλλαμβάνει, ενώ ο Μανόλης γεμάτος τύψεις αποκαλύπτει το μυστικό του και το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η Βασιλική χαρούμενη κι ευτυχισμένη, προβάρει το νυφικό της και κοντά της βρίσκονται όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Νικηφόρος, η Τζένη, η Κλαίρη, η Θοδώρα, όλοι είναι στο σπίτι της και χαίρονται με τη χαρά της.

Αντίστοιχα το ίδιο γίνεται και στο σπίτι του Μαθιού. Τον ντύνουν με την παραδοσιακή στολή, του τραγουδούν και του λένε μαντινάδες, ενώ η ρακή ρέει άφθονη. Το γλέντι έχει στηθεί για τα καλά σ’ όλο το χωριό.

Παράλληλα όμως στο σπίτι των Βρουλάκηδων επικρατεί αναταραχή, καθώς η Αργυρώ είναι έξαλλη με τον Αστέρη και τον κοροϊδία που έκανε στον Σταύρο να του παρουσιαστεί με διαφορετικό όνομα. Το ίδιο έξαλλη είναι και η Μαρίνα, η οποία έρχεται αντιμέτωπη για μια ακόμα φορά με τον Αστέρη και από τη μια καταλαβαίνει ότι αυτό που αισθάνεται για την κόρη της είναι μεγαλειώδες, από την άλλη όμως εκνευρίζεται που δεν τήρησε την υπόσχεσή του να μείνει μακριά της.

Ο Μανόλης πνιγμένος από τις τύψεις στον Σασμό

Την ίδια στιγμή ο Μανόλης είναι κυριευμένος από τις τύψεις και τις ενοχές. Δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο δολοφόνος ξέρει και ότι δεν βρήκε τη δύναμη να τον καταγγείλει. Η Κλαίρη και η αδελφή του για μια ακόμα φορά τον βλέπουν να είναι αναστατωμένος και αναρωτιούνται τι μπορεί να του συμβαίνει.

Έτσι ο Μανόλης δεν αντέχει πλέον αυτό το βάρος που κουβαλάει και τους αποκαλύπτει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Στο μεταξύ η ώρα του μυστηρίου φτάνει. Ο Μαθιός ντυμένος γαμπρός την περιμένει στην εκκλησία και η Βασιλική με τη συνοδεία λυράρηδων και τον Νικηφόρο στο πλευρό της φτάνει στην εκκλησία.

Όμως ο γάμος δεν θα γίνει ποτέ. Μπροστά σε όλους του καλεσμένους, τον παππά, τη νύφη και τους κουμπάρους θα γίνει η σύλληψη του Μαθιού. Τι έχει συμβεί όμως; Όπως έχουμε δει, η Ασπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μια νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ, καθώς ο Αγγελος πέφτει νεκρός από τα χέρια του Κώστα που τον αποτελειώνει, όταν τον βρίσκει τραυματισμένο μέσα στο ιατρείο. Κι ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει ανυποψίαστο στο καφενείο, λίγα μέτρα πιο μακριά, ο Άγγελος ξεψυχάει μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η αποκάλυψη του φονικού πέφτει σαν κεραυνός και οι υποψίες, αλλά και μια μαρτυρία σοκ, στέλνουν την αστυνομία να συλλάβει τον Μαθιό, λίγο πριν αλλάξει τα στέφανα με τη Βασιλική.