Το βίντεο της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ξετρελάθηκαν όλοι στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το βίντεο της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Δούκισσα Νομικού τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση να απέχει από την τηλεόραση λόγω της οικογένειας της. Θέλει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των παιδιών της και του συζύγου της για να τους φροντίζει και να περνούν χρόνο μαζί (δείτε το σώμα της μετά από 2 γέννες).

Ο μικρός Σάββας και η μικρή Αναστασία είναι οι δυο μεγάλες της αδυναμίες και είναι μαζί την περισσότερη - αν όχι όλη - ώρα της ημέρας.

Το βίντεο της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της

Πριν μερικές ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο είχαν πάει βόλτα για παγωτό και τα ρωτούσε τι γεύση έχουν πάρει να φάνε.

Δούκισσα Νομικού γιος

Δούκισσα Νομικού κόρη

Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, την οποία προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί η παρουσιάστρια - μοντέλο να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών τους κυρίως από στιγμές τους στο σπίτι, ωστόσο ποτέ δεν δείχνει τα προσωπάκια τους.

Η ίδια που είναι πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους followers της, έχει δείξει κατά καιρούς διακριτικά κάποιες αγαπημένες τις γωνιές στο σπίτι της.

Η minimal αισθητική και το ξύλο, είναι τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης του σπιτιού της Δούκισσας Νομικού. Εντυπωσιακά είναι και τα παιδικά δωμάτια στα οποία περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας με τα παιδιά της που λατρεύουν και τα παιχνίδια στον μεγάλο κήπο.

Μέσα από αναρτήσεις της έχουμε επίσης ξεχωρίσει διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τη μεγάλη καρδιά στην κρεβατοκάμαρα που είναι σχηματισμένη από κορνίζες με φωτογραφίες της οικογένειας και τον τοίχο της τραπεζαρίας στον οποίο φιγουράρουν φράσεις με θετικές σκέψεις.