Τεραστίων διαστάσεων και με μποστάνι η μεζονέτα της Σίας Κοσιώνη - Κώστα Μπακογιάννη

Το περιβόητο μποστάνι και το εσωτερικό του σπιτιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τεραστίων διαστάσεων και με μποστάνι η μεζονέτα της Σίας Κοσιώνη - Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης (δείτε εδώ την πρώην σύντροφό του) είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία καθώς μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Βέβαια, μπορεί κι οι δυο να είναι δημόσια πρόσωπα λόγω του επαγγέλματός τους ωστόσο έχουν επιλέξει συνειδητά να κρατούν μακριά από την δημοσιότητα την προσωπική τους ζωή.

Από την άλλη, η γνωστή δημοσιογράφος είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, στις περισσότερες δημοσιεύσεις είναι μέσα στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μεζονέτα στα Μελίσσια, ωστόσο σε όσα «κλικ» έχουν μοιραστεί από το σπίτι τους, δείχνουν να έχουν πραγματικό γούστο, με την Κοσιώνη εσχάτως να μας δείχνει... το μποστάνι που έχει φτιάξει.

Η μεζονέτα και το περίφημο μποστάνι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Τα παιδιά της Κοσιώνη και του Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη - Ανάρτηση

Οι τρυφερές ευχές της Σίας Κοσιώνη στον αγαπημένο της

Την ονομαστική του εορτή είχε ο Κώστας Μπακογιάννης( δείτε εδώ ποια άλλα ονόματα γιορτάζουν). Έτσι, η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η δημοσιογράφος μπορεί κατά κύριο λόγο να μας απασχολεί μέσα από τις εμφανίσεις στο δελτίο ειδήσεων, όμως δεν παύει να είναι και μια τρυφερή σύζυγος και μητέρα. Πάντα βρίσκει χρόνο για να αφιερώσει στη σχέση της τόσο με τον άντρα της όσο και με το γιο της, παρά το πολύ πιεσμένο της πρόγραμμα και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν κάνει και δεύτερο παιδί. Η Σία Κοσιώνη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα τις ημέρες που απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανέβασε μια φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη στο Instagram και έγραψε: «Σήμερα γιορτάζει η καρδιά μου», εκφράζοντας την αγάπη και τον έρωτά της για εκείνον.