Σα να μη γέννησε ποτέ η Ρούλα Σταματοπούλου - Κορμάρα λίγες μέρες μετά τον ερχομό του μωρού της

Η φωτογραφία που δημοσιεύσε από την πισίνα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σα να μη γέννησε ποτέ η Ρούλα Σταματοπούλου - Κορμάρα λίγες μέρες μετά τον ερχομό του μωρού της

Όπως έχει γίνει γνωστό η make-up artist Ρούλα Σταματοπούλου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν από περίπου ένα μήνα. Πλέον οι δυο τους βιώνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας κρατώντας στην αγκαλιά τους τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος είχε χρειαστεί να μείνει και για λίγες μέρες στο νοσοκομείο καθώς γεννήθηκε πρόωρα. Βέβαια, το άκρως εντυπωσιακό είναι το σε πόσο καλή φυσική κατάσταση διατηρείται η Σταματοπούλου, αφού το κορμί της σε φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα φαίνεται ''ατσαλάκωτο''.

Η ίδια πρόσφατα, μετά τη μεγάλη χαρά που προξένησε ο ερχομός του γιού της σε φίλους, γνωστούς και συνεργάτες, όπως η Ελένη Μενεγάκη, με την οποία συνεργάζονται πολλά χρόνια, μας αποκάλυψε μέσω από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, το όνομα που θα πάρει ο μικρός, όταν με το καλό φτάσει η ώρα να βαπτιστεί, αφού παραμένει ακόμα πολύ μικρούλης.

Η φωτογραφία της Σταματοπούλου με μαγιό που άφησε άφωνους τους followers της

Η θερμοκρασία έχει ανέβει επικίνδυνα τις τελευταίες μέρες και έτσι η Ρούλα Σταματοπούλου εκμεταλλεύτηκε τον κενό της χρόνο για να απολαύσει μερικές βουτιές στην πισίνα. Μοιράστηκε στο instagram μια φωτογραφία της με μάυρο ολόσωμο μαγιό και έκανε τους πάντες να απορούν, πότε έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Ε σήμερα βρέξομε λίγο ποδαράκια» έγραψε στην ανάρτησή της.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Σταματοπούλου μετά τη γέννα

Αποκάλυψε και τα πρώτα δώρα που έλαβε μετά τη γέννηση του γιου της

Η γνωστή make up artist, ούσα γενικά αρκετά ενεργή στα social media, συνηθίζει να ''ανεβάζει'' στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της τόσο από τη προσωπική όσο και από την επαγγελματική της ζωή. Μάλιστα, με αφορμή τον ερχομό του γιου της, έλαβε αρκετά δώρα και ένα από αυτά ήταν από την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης 7/6, η Ρούλα Σταματοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και αποκάλυψε το δώρο που δέχτηκε από το φιλικό της ζευγάρι. Πρόκειται για ένα μπουκέτο με λευκά και μπλε λουλούδια.

«Σας αγαπώ πάρα πολύ. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Έχει μοσχομυρίσει όλο το σπίτι Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη», έγραψε η Ρούλα Σταματοπούλου.

δώρο Ρουβα-Ζυγούλη σε Ρούλα Σταματοπούλου