Θέμης Αδαμαντίδης: Του ακυρώνουν και τη συναυλία στη Μυτιληνη μετά την ποινική δίωξη για ξυλοδαρμό

Δεν έχουν τέλος οι επιπτώσεις για τον γνωστό τραγουδιστή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Θέμης Αδαμαντίδης: Του ακυρώνουν και τη συναυλία στη Μυτιληνη μετά την ποινική δίωξη για ξυλοδαρμό

Μετά την καταγγελία της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό από μέρους του, που οδήγησε στη σύλληψή του οι συνέπειες για το γνωστό τραγουδιστή δεν έχουν τέλος, αφού πέρα από την κατακραυγή του κόσμου τώρα ακυρώνονται και συναυλίες του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που κυκλοφόρησε σε τοπικά site της Λέσβου, η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία του στη Μυτιλήνη, ακυρώνεται, για προσωπικούς λόγους του καλλιτέχνη.

Υπενθυμίζεται πως η σύντροφός του έδωσε μια κατάθεση - κόλαφο σχετικά με τη συμπεριφορά του αλλά και το συμβάν του ξυλοδαρμού, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια πως έγινε η επίθεση εναντίον της. Ακόμα αποκάλυψε ακραίες λεπτομέρειες από το βίαιο παρελθόν τους, που είχαν να κάνουν με περιστατικά ζήλειας αλλά και με τον εθισμό του στον τζόγο.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών για την ακύρωση της συναυλίας του Αδαμαντίδη στη Μυτιλήνη

Η προγραμματισμένη γι’ απόψε 2/7 εμφάνιση του Θέμη Αδαμαντίδη στο Kτήμα Οινοφόρος στην περιοχή Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη, η οποία έγινε και sold out, «ακυρώνεται λόγω προσωπικών προβλημάτων του καλλιτέχνη, τα οποία καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας».

Όπως ενημερώνει το LesvosPost.com, όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω από τα σημεία προπώλησης.

Ελεύθερος αλλά με περιοριστικά μέτρα απέναντι στη σύντροφό του

Ελεύθερος αφέθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά από την απολογία του στον Εισαγγελέα, με την κατηγορία ότι ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφο του. Απαγορεύεται ωστόσο να πλησιάσει την Βαρβάρα Κίρκη στα 100 μέτρα αλλά και να επικοινωνήσει μαζί της, ούτε δια μέσου τηλεφώνου ή μηνύματος.

Νωρίτερα, προσερχόμενος στα δικαστήρια, ο γνωστός τραγουδιστής είπε στους δημοσιογράφους «βρε καλώς τα παιδάκια» με ειρωνικό ύφος ενώ έσπρωχνε τα μικρόφωνα με τους αγκώνες τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, αφέθηκε ο ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ορίστηκε δικάσιμος στις 4 Ιουλίου.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια για την σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη