«Με πήρε τηλέφωνο την ώρα της...» - Στενός συνεργάτης του Αδαμαντίδη σπάει τη σιωπή του για τον ξυλοδαρμό

«Ήμασταν μαζί μέχρι αργά το βράδυ την...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με πήρε τηλέφωνο την ώρα της...» - Στενός συνεργάτης του Αδαμαντίδη σπάει τη σιωπή του για τον ξυλοδαρμό

Σαν βόμβα έχει σκάσει η είδηση τα τελευταία εικοσιτετράωρα πως ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη, ωστόσο οι κοντινοί του άνθρωποι αλλά και όλη η showbiz και να άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί του, αδυνατούν να πιστέψουν πως έγιναν όσα περιγράφει η ίδια.

Τι δήλωσε ο συνεργάτης του Αδαμαντίδη για το συμβάν

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, το Σάββατο 2,7 μίλησε συνεργάτης του Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ αποκάλυψε ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν ο τραγουδιστής τον πήρε τηλέφωνο.

«Το περιστατικό υποστηρίζει η σύντροφός του ότι συνέβη προχθές, αλλά μέχρι τις 12- 1 αργά το βράδυ, ήμασταν μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Με πήρε τηλέφωνο την ώρα της σύλληψης να μου πει ότι είχε πρόβλημα. Πέσαμε από τα σύννεφα γιατί ήμασταν μαζί μέχρι αργά το βράδυ, την προηγούμενη νύχτα, οπότε μου φάνηκε περίεργο»

«Απ’ ότι ξέρω ήταν σε διάσταση. Τώρα σε αυτές τις περιπτώσεις που τα ζευγάρια βρίσκονται σε διάσταση μπορεί να γίνονται πολλά. Δεν πιστεύω να έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα που λένε».

Έσπρωχνε τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων με τους αγκώνες του

Ο τραγουδιστής λοιπόν, βρέθηκε στον εισαγγελέα (Σάββατο 2/7) έπειτα από τη καταγγελία εις βάρος του για ξυλοδαρμό το βράδυ της Πέμπτης 30/6 (δείτε εδώ την κατάθεση της) και κατά την άφιξή του στη Ευελπίδων, λίγο μετά τις 12, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το μέγαρο για κάποια δήλωσή του μερά το συμβάν και εκείνος με ειρωνικό ύφος ανέφερε «βρε καλώς τα παιδάκια».

Μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο», ενώ όπως δείχνει καθαρά το βίντεο του protothema.gr, έσπρωχνε τα μικρόφωνα με τους αγκώνες του.