«Για να βρεις "Αντώνη" πρέπει να είσαι...» - Ο Δημήτρης Ημέλλος "ανοίγει" τα χαρτιά του πριν το μεγάλο φινάλε του Σασμού

Η επική ατάκα για το ζευγάρι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Για να βρεις

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της καθημερινής σειράς του Alpha που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό αυτή τη σεζόν, ο Αντώνης από το Σασμό ή αλλιώς Δημήτρης Ήμελλος παραχώρησε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε για όλα, και φυσικά για το ρόλο του στη σειρά.

Η συνέντευξη του Δημήτρη Ήμελλου

Πολλοί του λένε ότι θα ήθελαν να βρουν έναν "Αντώνη", έναν άνθρωπο δηλαδή τόσο καλό όσο ο ήρωας που υποδύεται στη σειρά ή μπορεί και να το ακούει δεξιά και αριστερά και εκείνος τους δίνει τη δική του απάντηση.

«Για να υπάρξει "Αντώνης"΄πρέπει να υπάρξει "Μαρίνα". Και για να υπάρξει "Μαρίνα" πρέπει να υπάρξει "Αντώνης". Δεν υπάρχει "Αντώνης" σκέτο, ούτε "Μαρίνα" σκέτο. Ακούω πολλές φορές να λένε "Αχ θέλω έναν Αντώνη" και μου έρχεται να ρωτήσω "είσαι Μαρίνα; Μπορείς να γίνεις Μαρίνα", γιατί αν μπορείς να γίνεις "Μαρίνα" τότε θα βρεις έναν "Αντώνη"».

«Ο αρραβώνας της χρονιάς...» - Το Twitter ήταν "καλεσμένο" στις χαρές Μαρίνας και Αντώνη και τα σχόλια επικά

Πλέον έχουμε εμπεδώσει πως δεν υπάρχει επεισόδιο της σειράς Σασμός, που να μην παρακολουθήσει το κοινό του Twitter, ωστόσο σήμερα Τρίτη 7/6 ατύχησαν μιας και δεν θα προβληθεί η σειρά. Παρ' όλα αυτά είπαν ότι είχαν να πουν στο επεισόδιο της Δευτέρας 6/6 και στους αρραβώνες της Μαρίνας με τον Αντώνη, καθώς η συγκίνηση ήταν τεράστια και ο παραλληλισμός με τις βέρες προκάλεσε πανικό στους φαν!

Η σκηνή ήταν άκρως συγκινητική με τους χρήστες να μην σταματούν να σχολιάζουν τη στιγμή του αρραβώνα, την συγκίνηση με την απίστευτη εξομολόγηση του Αντώνη στη Μαρίνα, τις επικές ατάκες της παπαδιάς αλλά και το σημείο με τις βέρες.