«Αποκλείεται ο Θέμης να έχει σηκώσει...» - Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Σάσα Μπάστα στον Αδαμαντίδη

Είναι φίλοι και καλοί συνεργάτες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αποκλείεται ο Θέμης να έχει σηκώσει...» - Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Σάσα Μπάστα στον Αδαμαντίδη

Σάλος έχει προκληθεί μετά από την είδηση του ξυλοδαρμού της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη και την καταγγελία της εναντίον του, και μετά τη σύλληψή του ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη, ενώ τόνιζε πως έχει πέσει θύμα εξαπάτησης .

Η Σάσα Μπάστα, συνεργάτιδά του αλλά και φίλη του, μετά τη σύλληψη του έσπευσε να ενημερώσει το κοινό για την αναβολή της εμφάνισής τους, μιας και οι δυο τους συνεργάζονται το φετινό καλοκαίρι στο ίδιο μουσικό σχήμα, αλλά και να στηρίξει τον τραγουδιστή.

Η ανακοίνωση της Σάσας Μπάστα

«Το σημερινό μας live αναβάλλεται λόγω του γεγονότος που όλοι ξέρετε πλέον. Υ.Γ: Αποκλείεται ο Θέμης να έχει σηκώσει το χέρι του ποτέ σε γυναίκα», έγραψε η Σάσα Μπάστα.

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Σάσα Μπάστα στον Αδαμαντίδη

Στενός συνεργάτης του Αδαμαντίδη σπάει τη σιωπή του για τον ξυλοδαρμό

Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη, ωστόσο οι κοντινοί του άνθρωποι αλλά και όλη η showbiz και να άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί του, αδυνατούν να πιστέψουν πως έγιναν όσα περιγράφει η ίδια.

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, το Σάββατο 2,7 μίλησε συνεργάτης του Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ αποκάλυψε ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν ο τραγουδιστής τον πήρε τηλέφωνο.

«Το περιστατικό υποστηρίζει η σύντροφός του ότι συνέβη προχθές, αλλά μέχρι τις 12- 1 αργά το βράδυ, ήμασταν μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Με πήρε τηλέφωνο την ώρα της σύλληψης να μου πει ότι είχε πρόβλημα. Πέσαμε από τα σύννεφα γιατί ήμασταν μαζί μέχρι αργά το βράδυ, την προηγούμενη νύχτα, οπότε μου φάνηκε περίεργο»

«Απ’ ότι ξέρω ήταν σε διάσταση. Τώρα σε αυτές τις περιπτώσεις που τα ζευγάρια βρίσκονται σε διάσταση μπορεί να γίνονται πολλά. Δεν πιστεύω να έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα που λένε».