«Η τραπ μουσική έχει κάνει την κοινωνία μας…» - Απασφάλισε η Έυη Δρούτσα στο Open Weekend

Τα είπε έξω από τα δόντια!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Η τραπ μουσική έχει κάνει την κοινωνία μας…» - Απασφάλισε η Έυη Δρούτσα στο Open Weekend

Το μεσημέρι του Σαββάτου, καλεσμένη στο πλατό και τον καναπέ του Open Weekend ήταν μία εκ των κορυφαίων ανθρώπων της μουσικής στη χώρα μας, η Εύη Δρούτσα! Η γνωστή και κορυφαία στιχουργός, που πρόσφατα είχε μιλήσει και για την υγεία του Τερζή, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τραπ μουσική και το κίνημα metoo.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Εύης Δρούτσα

Ειδικότερα, η Εύη Δρούτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ραπ μουσική μού άρεσε αν και τώρα έχει πάει λίγο στην άκρη και έχω κάνει τραγούδια που είχαν μέσα και ραπ στοιχεία. Η τραπ μουσική έχει κάνει την κοινωνία μας… τέρμα! Διότι τα νέα παιδιά ακούν ανθρώπους να μιλάνε για πιστόλια, ακούν ανθρώπους να μιλάνε για ξύλο. Η μουσική πρέπει να έχει και μια ευγένεια μέσα της. Εγώ όταν γράφω έναν στίχο σκέφτομαι τον άνθρωπο που θα κάτσει να το ακούσει τι μπορεί να περνάει».

«Νομίζω ότι η εποχή μας έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη. Ακούν πάρα πολλά αυτά τα παιδιά. Δεν είναι τα παιδιά που όπως ήμασταν εμείς σε άλλες εποχές. Νιώθαμε Πάσχα, νιώθαμε Χριστούγεννα, νιώθαμε Απόκριες. Τώρα δεν νιώθουν τίποτα, δεν ξέρουν τι υπάρχει και νιώθουν μόνο βία».

«Ακόμα και το metoo το ακούνε και το έχουν παρομοιάσει με πιστόλια! Δηλαδή κάτσε, πες στον κόσμο και στο κοινό που σε ακούει τι είναι ακριβώς το metoo και που πρέπει να ζητάνε βοήθεια».

«Καταπέλτης» η Εύη Δρούτσα για την Αμάντα Γεωργιάδη

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Εύη Δρούτσα σε βραδινή της έξοδο πριν λίγο καιρό και απασφάλισε για την φετινή ελληνική συμμετοχή στην Eurovision ενώ δεν μάσησε τα λόγια της και για τον Good Job Nicky. Μάλιστα η στιχουργός τόνισε ότι εκείνος θα έπρεπε να ταξιδέψει στο Τορίνο και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ενώ άφησε αιχμές και για τον λόγο που δεν επιλέχθηκε να το κάνει.

«Είχαμε τον Good Job Nicky. Μπορούσαμε να πάμε με αυτόν στη Eurovision, δεν κατάλαβα γιατί δεν πήγαμε. Επειδή είναι γιος του Πάριου;

Πρώτα δεν έχουν το δικαίωμα οι άνθρωποι που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα; Καλό είναι να ψηφίζει το κοινό; H Ελλάδα έχει πάρα πολύ καλές φωνές και είναι ντροπή μας που δεν έχουμε αυτούς τους ανθρώπους μπροστά» δήλωσε η Εύη Δρούτσα.