Είναι οριστικό! "Κλείδωσαν" τα πρώτα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Ποιοι είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Είναι οριστικό!

Η Μαρία Μπακοδήμου αποφάσισε να επιστρέψει στην μικρή οθόνη πιο δυναμικά από ποτέ μετά από την αποχώρησή της από το J2US όπου την βλέπαμε σε ρόλο κριτή. Ωστόσο, η ίδια είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στα επαγγελματικά της.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την Μαρία Μπακοδήμου

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Real Life η ομάδα των προσώπων που θα πλαισιώνουν την Μαρία Μπακοδήμου στο ΣΚΑΪ σιγά σιγά αρχίζει και "κλειδώνει". Ανάμεσα στα πρόσωπα που αναμένεται να δούμε είναι η Μαριλού Ρεπαπή αλλά και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος όπου τον είχε δει την πρώτη χρονιά στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα.

Και όμως δεν είναι από την Αθήνα - Η άγνωστη καταγωγή της Μαρίας Μπακοδήμου

Μετά από την συμμετοχή της στο Just The 2 of Us, το όνομά της έχει ξεκινήσει και πάλι να ακούγεται στους διαδρόμους των καναλιών και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΙ, ο οποίος είναι έτοιμος να της δώσει την μεσημεριανή του ζώνη, με ένα πολύ γνωστό για εκείνη concept. Ο λόγος για την Μαρία Μπακοδήμου, όπου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα επιστρέψει στην παρουσίαση του «Power of Love».

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει υπογράψει με την δουλειά του πολλές επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον χώρο των περιοδικών και του κινηματογράφου, ενώ για πολλούς το όνομά της ισοδυναμεί με την σίγουρη επιτυχία. Αυτό το χαρτί θέλει να χρησιμοποιήσει και ο ΣΚΑΙ.

Αρκετοί είναι εκείνη που για πολλά χρόνια την είχα ταυτίσει με το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλο , όμως πλέον και οι δύο έχουν τραβήξει διαφορετικές επαγγελματικές διαδρομές.

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση την Πρωτοχρονιά του 1991 συμμετέχοντας στο θεατρικό μέρος του Πρωτοχρονιάτικου show του ΑΝΤ1, Καζαμίας '91. Το 1998 ξεκίνησε την συνεργασία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο παρουσιάζοντας μαζί την τρίτη σεζόν της εκπομπής Κάτσε Καλά στον ΑΝΤ1. «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» ήταν το μότο και το δύο και κράτησαν αυτή την συνεργασία για σχεδόν 2 δεκαετίες, ενώ το 2016 ανακοίνωσαν πως χωρίζουν οι δρόμοι τους.

Όμως πριν γίνουν όλα αυτά η Μαρία Μπακοδήμου δεν ζούσε στην Αθήνα. Στα 28 της πήγε στην Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει πρώτα στο Οικονομικό της Νομικής του ΑΠΘ και έπειτα σπούδασε ηθοποιός στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Πριν τα 18 της χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια ζούσε στο Μεσολόγι. Η Μαρία Μπακοδήμου γεννήθηκε το 1965 στο Μεσολόγγι, όπου διέμεινε μέχρι τα 4 της χρόνια. Στο τέλος του 1969 οι γονείς αποφάσισαν να μετοικήσουν στην Αθήνα, από όπου η δημοσιογράφος έφυγε μόνο τα χρόνια των σπουδών της.

Ωστόσο ακόμα επισκέπτεται πολύ συχνά την γενέτειρά της, καθώς πολλοί από τους συγγενείς της βρίσκονται στο ορεινό χωριό και η Μαρία Μπακοδήμου θέλει να κρατήσει επαφές με τις ρίζες και τους ανθρώπους της.