Πρόσωπο έκπληξη στο GNTM 5 - Το νέο σχήμα συνεργατών και η guest εμφάνιση που θα συζητηθεί

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Πρόσωπο έκπληξη στο GNTM 5 - Το νέο σχήμα συνεργατών και η guest εμφάνιση που θα συζητηθεί

Το GNTM 5 όπου αναμένεται να προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, το μόνο σίγουρο είναι το γεγονός πως θα έχε ριζικές αλλαγές στην κριτική επιτροπή καθώς από την παλιότερη, έχει παραμείνει μόνο η Βίκυ Καγιά.

Το πρόσωπο κλειδί του GNTM

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της «Real Life», με νέο σχήμα θα συνεχίσει το ριάλιτι μοντέλων όπου θα δούμε σημαντικές αλλαγές. Η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία εντάχθηκε ως guest κριτής για τη φάση των οντισιόν, ολοκλήρωσε την παρουσία της.

Μάλιστα, από την θέση των guest θα περάσει επίσης και η Βίκυ Κουλιανού το όνομα της οποία έχει "παίξει" αρκετά για να λάβει την μόνιμη θέση.

Βίκυ Κουλιανού

"Διαφωνούμε πολύ με την Σοφία" - Χαμός στα γυρίσματα του GNTM 5 με την Βίκυ Καγιά

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 296 η Βίκυ Καγιά για τις εξελίξεις στο GNTM και τις κόντρες που ακούγονται ότι υπάρχουν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή και ειδικότερα μεταξύ εκεόινης και της Σοφίας Χατζηπαντελή (διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

«Βρισκόμαστε στα bootcamp. Διαφωνούμε πολύ με την Σοφία αλλά κοίτα να δεις που άλλαξαν οι καιροί και έχω πει κι εγώ ναι σε τατουάζ. Θέλει η εποχή να δούμε πολλά».

Για τη διαφωνία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο ότι υπάρχουν μοντέλα με τατουάζ που κάνουν καριέρα: «Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν, είπα ότι δεν έχουν μεγάλη γκάμα καριέρας»

«Διαφωνήσαμε πάρα πολύ με τη Σοφία και με τον Τάσο και τον Γιώργο και μετά αγκαλιές».