Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποθέωσε την Δόμνα Μιχαηλίδου - «Είναι μια γυναίκα με...»

Η τρυφερή εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποθέωσε την Δόμνα Μιχαηλίδου - «Είναι μια γυναίκα με...»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ του Σαββάτου 2/7 στην εκπομπή «Chart Show» καθώς το show γιόρτασε τους 30 πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς των τελευταίων χρόνων και καταλαβαίνετε ποιος βγήκε πρώτος.

Μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να μην ρωτήσει τον γνωστό τραγουδιστή τη γνώμη του για την πολιτικό, Δόμνα Μιχαηλίδου. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν κάνει έκπληξη στα κορίτσια από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Δείτε εδώ τον λόγο που είδαμε την Δέσποινα Βανδή να βουρκώνει λίγο αργότερα.

Οι τρυφερές δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την Δόμνα Μιχαηλίδου

«Τη Δόμνα τη γνώρισα πριν ακόμα πολιτευτεί. Όταν γνωριστήκαμε εντυπωσιάστηκα -και από την ομορφιά της – από την ομορφιά που συνδέεται και ταυτίζεται με ένα σπάνιο μυαλό και ένα τεράστιο πέπλο γνώσεων. Είναι μια γυναίκα με ζωτικότητα, δυναμισμό, χιούμορ, ευγένεια. Ένα πλάσμα υπέροχο.

Πέρασε από το μυαλό μου ότι τέτοιους ανθρώπους θέλει η πολιτική…. Η Δόμνα είναι ένας άνθρωπος των πράξεων και όχι μόνο του λόγου. Είναι μια σύγχρονη γυναίκα που ομορφαίνει την πολιτική».

Χαμός στο twitter για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με αφορμή την χθεσινοβραδινή εκπομπή της Βανδή

Στο χθεσινό (2/7) Chart Show δεν επικράτησε χαμός μόνο με την εμφάνιση της τραγουδίστριας Ναυσικά, αλλά και με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το show γιόρτασε τους 30 πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς των τελευταίων χρόνων και καταλαβαίνετε ποιος βγήκε πρώτος.

Πολλοί πέρασαν από τη λίστα αυτή, ανάμεσά τους και τέσσερις γυναίκες, όμως η κορυφή άνηκε στον Χατζηγιάννη και όχι άδικα. Μάλιστα, όλο το twitter συμφώνησε σε αυτό.

Μάλιστα, μας χάρισε μια αξέχαστη βραδιά, καθώς ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, τις επιτυχίες με τις οποίες μεγαλώσαμε.

Στο twitter επικράτησε χαμός με τους χρήστες να τον αποθεώνουν και επικράτησε χαμός με το hashtag του.