Δεν έχει τέλος το love story τους στη Χαλκιδική - Οι νέες αναρτήσεις Μαρτίκα και Βρισηίδας

Λιώνουν ο ένας για τον άλλο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν έχει τέλος το love story τους στη Χαλκιδική - Οι νέες αναρτήσεις Μαρτίκα και Βρισηίδας

Μετά την αποχώρηση και του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor 5, ο φαραμκοποιός που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους τηλεθεατές, έσπευσε να τρέξει απευθείας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τα ξαναβρει με την καλή του Βρισηίδα Ανδριώτου. Το ζευγάρι που κρίθηκε από πολλούς μέσα στο παιχνίδι, είναι πλέον και επίσημα μαζί και περνάει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στη Χαλκιδική, τροφοδοτώντας μας καθημερινά με βίντεο και φωτογραφίες τους.

Οι δυο τους δεν έχουν αποκαλύψει προς το παρόν τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια καθώς μέχρι τώρα θέλουν απλά να απολαύσουν τις στιγμές και τον έρωτά τους. Ο Μαρτίκας βέβαια σε ένα διάλειμμα από τις διακοπές τους έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», στην οποί ερωτήθηκε και για μια ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Bachelor.Το σίγουρο είναι ότι δεν εκφράστηκε και με τα καλύτερα λόγια για το ριάλιτι.

Οι νέες τους φωτογραφίες από τις διακοπές στη Χαλκιδική

Πιο ερωτευμένοι και ξέγνοιαστοι από ποτέ οι δύο πρώην παίκτες του Survivor!

Mαρτίκας και Ανδριώτου σε κοινές διακοπές στη Χαλκιδική

Το post του Μαρτίκα για την Ανδριώτου

Mαρτίκας και Ανδριώτου σε κοινές διακοπές

Aπάντησε και στους επικριτές της Βρησιήδας

Μετά την αποχώρηση τους τα βρήκαν και όπως είδαμε παραμένουν αχώριστοι.

Παρόλα αυτά, τα αρνητικά σχόλια για τη σχέση τους δεν έχουν τέλος. Κάτω από αναρτήσεις, διάφοροι χρήστες του Instagram μιλούν άσχημα για το μοντέλο λόγω της "παιδικής" συμπεριφοράς της.

Ο Σπύρος Μαρτίκας όμως δεν την αφήνει απροστάτευτη και απάντησε σε ορισμένα άσχημα σχόλια με τον πιο επικό τρόπο.

«Αρχηγέ άσε τη Βρισηίδα, κάνει σαν 10χρονο που δε της πήραν την καινούργια barbie» έγραψε ένας, με τον φαρμακοποιό να απαντά, «Της πήρα 10 barbie και είναι πολύ ήρεμη τώρα, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, το κανόνισα».

Ένα άλλο σχόλιο ανέφερε, «Σε τέτοια ηλικία μια σχέση με μια τόσο ανώριμη κοπέλα είναι χάσιμο χρόνου αν δεν είναι fake η σχέση. Στην αρχή 3-4 μήνες έρωτας και μετά θα ξαναβλέπεις ένα κορίτσι κακομαθημένο κοριτσάκι που θα σε παρατήσει για τον επόμενο που θα βαρεθεί» και λίγο μετά ήρθε η απάντηση «Σ’ ευχαριστώ αγαπημένη μου για τη συμβουλή σου» έγραψε.

Η απάντηση του Μαρτίκα σε σχόλια που κράζουν την Βρισηίδα