''Καλό ταξίδι λατρεμένη Ντινα...'': Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για το θάνατο της Κώνστα

Είχαν βρεθεί μαζί τηλεοπτικά στους Δυο Ξένους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Καλό ταξίδι λατρεμένη Ντινα...'': Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για το θάνατο της Κώνστα

Τη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού Ντίνας Κώνστα, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ώρες. Φίλοι, γνωστοί αλλά και απλοί τηλεθεατές, που την αγάπησαν από τις ερμηνείες της ανεβάζουν αναρτήσεις ο ένας πίσω από τον άλλο με λίγα λόγια αγάπης για την ηθοποιό που λατρεύτηκε όσο λίγες. Μία από αυτές ήταν και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με την οποία είχαν συναντηθεί και τηλεοπτικά στη σειρά Δύο Ξένοι, όπου η Παλαιολόγου υποδυόταν τη Μίνα, σύντροφο του γιου της Μαρκορά, με την οποία είχαν κόντρα.

Υπενθυμίζεται πως η Ντίνα Κώνστα το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε ίδρυμα για ηλικιωμένους καθώς έπασχε από άνοια. Η είδηση του θανάτου της έθλιψε πολλούς, που θα μείνουν ωστόσο να θυμούνται το πλούσιο έργο της στην τηλεόραση, αλλά και τη χαρισματική της προσωπικότητα.

Το αποχαιρετιστήριο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στη Ντίνα Κώνστα

«Καλό ταξίδι λατρεμένη Ντινα…Σπουδαία στη ζωή και στη σκηνή! Θα είσαι για πάντα στις καρδιές όλης της Ελλάδας..», έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την Ντίνα Κώνστα.

Το αποχαιρετιστήριο της Παλαιολόγου στη Ντίνα Κώνστα

Την αποχαιρέτησε και ο δημιουργός της σειράς Δύο Ξένοι Δημήτρης Αποστόλου

Διάφοροι συνάδελφοι και το κοινό της τεράστιας ηθοποιού, κατακλίζουν τα social media, με τις αναρτήσεις τους για εκείνη, όπως και ο ο Δημήτρης Αποστόλου, ο δημιουργός της σειράς Δύο Ξένοι, όπου εκεί την αποθέωσε κυριολεκτικά ο κόσμος για τον ρόλο της, που με μία συγκινητική φωτογραφία αποχαιρέτησε την αγαπημένη ηθοποιό.

«Καλό ταξίδι Ντινα μου, Ντενη μου , Γιολάντα μου...Σ αγαπήσαμε μ όλα τα "πρόσωπα" σου.. Μας πήρες από το χέρι και δραπετεύσαμε μαζί σου εκεί που δεν μας πήγε ποτέ κανείς... Εκεί που η αλήθεια δεν λεγόταν τρέλα ακρότητα σουρεαλισμός όπως μας μάθανε να την λέμε εδώ..

Λένε ότι η υποκριτική δίνει ευκαιρία να κρυφτείς πίσω από ένα πρόσωπο και να γίνεις κάποιος άλλος.. Λάθος.. Κι αυτό το πρόσωπο δικό σου ήταν.. απλά το δείξεις εκεί και όταν έπρεπε.. Πάντα είχες σωστό κριτήριο..

Ποτέ δεν έκανες κάτι άστοχο και εκτός καιρού.. Πίσω από το εύκολο γέλιο που μας χάρισες κρυβόταν για όσους κατάλαβαν και νοιώθανε μια δύσκολη βαθιά εξομολόγηση που δεν τολμήσαμε να κάνουμε οι υπόλοιποι...

Θα πούνε ότι θα μείνεις μέσα από τους ρόλους σου. Μέσα από τη συνέπεια σου σαν καλλιτέχνης και σκεπτόμενος άνθρωπος... θα πούνε ότι είναι μεγάλη απώλεια η φυγή σου.. Θα πούνε τόσα που θα μοιάζουν πολύ με όσα είθισται σε τέτοιες στιγμές για ανθρώπους της αξίας σου

Εγώ θα σου πω ότι μπήκες στη μικρή ομάδα των αναντικατάστατων... ξεκουράσου Ντίνα μου Ντενη μου Γιολάντα μου.. Το αξίζεις περισσότερο από όλους..», έγραψε ο Δημήτρης Αποστόλου.

 Έτσι αποχαιρέτησε την Κώνστα δημιουργός της σειράς Δύο Ξένοι Δημήτρης Αποστόλου