''Έσκασε'' πριν από λίγο - Δικάζεται σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης

Μετά τις κατηγορίες από την σύντροφό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Έσκασε'' πριν από λίγο - Δικάζεται σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η είδηση, πως ο Θέμης Αδαμαντίδης ξυλοκόπισε την σύντροφό του, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να συλληφθεί και παράλληλα να δεχτεί κατά σειρά ακύρωση προγραμματισμένων συναυλιών του.

Μάλιστα την Δευτέρα 4/7 έγινε γνωστό, πως ο ίδιος λόγω των κατηγοριών για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας και στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης θα δικαστεί από το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας

Θέμης Αδαμαντίδης

«Αυτά τα προβλήματα, θυμού και βιαιότητας που έχει...»

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη, η οποία έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την Βαρβάρα Κίρκη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε το απόγευμα της Κυριακής 3/7 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν, την ώρα που ένα σχετικό με την υπόθεση ίσως βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

«Αυτό που την στενοχωρεί είναι πως δεν έχει πάει ο κ. Αδαμαντίδης κάπου να ζητήσει βοήθεια ώστε να θεραπεύσει ή να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα, θυμού και βιαιότητας που έχει», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Σχετικά με τα όσα υποστηρίζει η άλλη πλευρά, ότι δηλαδή η κ. Κίρκη απέσπασε το ποσό των 7.000 ευρώ από τον Θέμη Αδαμαντίδη, ο Απόστολος Λύτρας απάντησε πώς μάλλον δεν έχουν μελετήσει τα στοιχεία και ότι η πελάτισσα του δεν είχε κανένα λόγο να του πάρει λεφτά.