«Aυτή η κίνηση ήταν άκομψη» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ''έσφαξε'' με το γάντι τη Ζόζεφιν

Με αφορμή το βίντεο που δημοσιεύτηκε από τα MAD VMA 2022

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Aυτή η κίνηση ήταν άκομψη» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ''έσφαξε'' με το γάντι τη Ζόζεφιν

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με τη Ζόζεφιν και ένα βίντεο από τα MAD VMA 2022 που κυκλοφόρησε και έδειχνε την τραγουδίστρια μαζί με δυο συνεργάτες της να σπρώχνουν ένα παιδί στα παρασκήνια. Το εν λόγω βίντεο εξόργισε τόσο το twitter αλλά και πολλούς άλλους που το είδαν και θέλησαν να εκφράσουν την άποψή τους δημόσια, όπως και η Ναταλία Γερμανού.

Έτσι, έπειτα από τόσα σχόλια η τραγουδίστρια αποφάσισε να «απολογηθεί» και να δώσει κάποιες εξηγήσεις για το περιστατικό. Σχετικό βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 4/7 στο Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την απολογία της Ζόζεφιν

«Είναι αυτά τα λάθη τα επικοινωνιακά. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να υπάρχει μία οικειότητα γιατί είναι το δεξί χέρι ενός καλλιτέχνη και όχι ένα παιδί που δουλεύει ως delivery. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί και ο Αρσενάκος να τον ξέρει. Εγώ να το κατανοήσω ως εκεί, αλλά από τη στιγμή που έγινε όλο αυτό που έγινε και δίνεις κάποιες εξηγήσεις, το να μην αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η κίνηση ήταν άκομψη και λάθος…» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Πες “παιδιά έγινε λάθος, έχουμε οικειότητα με αυτό το παλικάρι και είναι το δεξί χέρι ενός καλλιτέχνη”. Εμένα ξέρετε τι με χάλασε; Από τη στιγμή που κατανοείς ότι έγινε ένα φάουλ, εξήγησε ότι τον ξέρατε τον άνθρωπο και υπήρχε οικειότητα και ότι δεν το κάνατε για να προσβάλλετε έναν άνθρωπο που δουλεύει.

Εμένα δεν μου άρεσε που πήγε να συνδικαλιστεί και να πει ότι σκέφτεται το μεροκάματο του cameraman και του σκηνοθέτη. Αυτό θεώρησα λίγο άτοπο. Δεν είναι δουλειά σου να πεις ότι συνδικαλίζεσαι και σκέφτεσαι το μεροκάματο του cameraman και του σκηνοθέτη. Από τη στιγμή που σε συνέλαβε η κάμερα να κάνεις μία τέτοια χειρονομία…», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Josephine και τα όσα είπε στο βίντεο στο Instagram. Στο τέλος της κουβέντας, η παρουσιάστρια του Happy Day επεσήμανε για τον Γιώργο Αρσενάκο πως «για να είμαστε δίκαιοι, είναι ένα καλό παιδί και ευγενικό. Πιστεύω ότι ήταν η οικειότητα με έναν άνθρωπο που ξέρεις, σίγουρα λάθος η κίνηση αλλά δε νομίζω ότι με έναν άνθρωπο που δεν θα τον ήξερε, θα το έκανε. Φάνηκε απρεπές και άκομψο».

Ενοχλημένη και η Γερμανού με την απάντηση της Ζόζεφιν

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα να μην είχε σχολιάσει η ίδια τίποτα για το γεγονός αφήνοντας τους θαυμαστές της αλλά και τον κόσμο χωρίς εξήγηση, ωστόσο χθες 2/7 πήγε θέση με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μπήκα στο σπίτι μου. Είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και ψυχοφθόρα. Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα σχετικά με το περιστατικό που έγινε στα Mad VMA και θέλω λίγο να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα.

Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του.

Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου.

Θέλω να ξανατονίσω λοιπόν ότι δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος. Αν ήταν κάποιος άνθρωπος που ήταν εκεί για το μεροκάματο, ήταν ο άνθρωπος που ήταν στην κάμερα που ήταν πάνω από έξι ώρες όρθιος και έπρεπε να έχει ένα καθαρό πλάνο γιατί πέρα από ένα Live ήταν και ένα τηλεοπτικό show» είπε.

Η Ναταλία Γερμανού όμως, ενοχλήθηκε με την απάντηση της. Όπως ανέφερε ακόμη και έτσι να είναι τα πράγματα δεν σπρώχνεις τον κόσμο.

«Όχι, δε συμφωνώ Ζόζεφιν. Θα επιμείνω ότι ήταν μια… κακή σας στιγμή. Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω γιατί πάλι με μαλώσανε, μου είπαν ότι δεν μια κακή στιγμή. Πως αλλιώς να το πω: Την είπα άτυχη στιγμή, τώρα θα την πω κακή στιγμή. Μια κακή στιγμή και του Γιώργου και της Ζόζεφιν. Δεν ήταν παρορμητική στιγμή.

Δεν ήταν εργαζόμενος, ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη που έφερνε σουβλάκια. Και πάλι, και πάλι, δικαιολογεί τέτοια αντίδραση; Κάτσε… Δεν είναι δουλειά της να κανονίσει ποιος θα πάρει καθαρό πλάνο, αυτό είναι δουλειά του σκηνοθέτη. Είναι σε ένα χώρο με 68 κάμερες, θα βρει το καθαρό πλάνο για τη βράβευση της Ζόζεφιν.

Δεν αλλάζω γνώμη επειδή δεν ήταν εργαζόμενος της παραγωγής και ήταν φίλος καλλιτέχνη που πήγαινε σουβλάκια. Όποιος και να ήταν… Δεν αλλάζω εγώ γνώμη. Θα ήθελα σε αυτή την ανάρτηση που έκανε αυτό το κατά τα άλλα συμπαθέστατο κορίτσι να ακούσω να λέει ένα “συγγνώμη που σε σπρώξαμε”. Αυτό, δε θέλω το “σε σπρώξαμε επειδή δεν ήσουν εργαζόμενος αλλά φίλος ενός καλλιτέχνη”. Δε σπρώχνουμε κατά βούληση» είπε η Ναταλία Γερμανού.