"Καλό ταξίδι..." - Ανείπωτος θρήνος για την Ελένη Φουρέιρα

Η ανάρτηση με το συγκινητικό της "αντίο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Βυθισμένος στο πένθος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο καλλιτεχνικός κόσμος κι όχι μόνο με την είδηση του θανάτου της αγαπημένης Ντίνας Κώνστα, η οποία έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 3/7.

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να αποχαιρετήσουν την σπουδαία ηθοποιό μέσα από τα social media (μέχρι και το MEGA) και ανάμεσά τους ήταν και η Ελένη Φουρέιρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της ηθοποιού από τον ρόλο της Μαρκορά και έγραψε χαρακτηριστικά "Καλό ταξίδι είδωλο" μαζί με πολλές λυπημένες φατσούλες.

Το αντίο της Ελένης Φουρέιρα στην Ντίνα Κώνστα

Το αντίο της Ελένης Φουρέιρα στην Ντίνα Κώνστα

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συγκινεί αναπολώντας την Ντίνα Κώνστα

Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού Ντίνας Κώνστα στα 83 της χρόνια τα ξημερώματα της Κυριακής 3/7 σκόρπισε τη θλίψη στο κοινωνικό της περίγυρο και τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους αμέτρητους θαυμαστές της.

Πρόκειται για μία αρκετά ηχηρή απώλεια και πολλοί ήταν εκείνοι που βαθιά συγκινημένοι θέλησαν να την αποχαιρετήσουν . Ανάμεσά τους ήταν και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, ντόμπρος και με πάρα πολύ χιούμορ. Μια σπουδαία ηθοποιός κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η Ντίνα πλήρωσε τις επιλογές της και με κόπο κατάφερε να κάνει ότι ήθελε σε αυτή τη ζωή. Η Ντίνα είχε τεράστια θητεία στο θέατρο, είχε παίξει καταπληκτικούς ρόλους κι εκεί φαινόταν το πόσο καλή ηθοποιός ήταν. Εγώ που είχα την τύχη να τη δω σε πάρα πολλές παραστάσεις, είχα δει το μεγαλείο της τέχνης της Ντίνας Κώνστα.

Όσοι την είχαμε δει στην παράσταση “Σωτηρία Μπέλλου”, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Ήταν συγκλονιστική ηθοποιός. Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά. Ήταν αυτό που λέμε πραγματικά, οι Δύο ξένοι! Είχε καταπληκτικό χιούμορ, καυστικό χιούμορ, ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε επίσης: «Είχε επιλέξει να ζει μόνη της, από άποψη και ιδεολογία. Κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, είχε πολύ έντονη πολιτική δράση και η ζωή της ήταν τελείως διαφορετική από αυτή της Ντένης Μαρκορά, σίγουρα».