«Συνέχεια με χτυπούσε από ζήλεια! Έχω..» - Ξέσπασε σε λυγμούς η πρώην σύντροφός του Αδαμαντίδη, Βαρβάρα

«Ζήλευε παθολογικά! Ναι τον αγάπησα, λάθος ή σωστό, καταδικάστε με»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Συνέχεια με χτυπούσε από ζήλεια! Έχω..» - Ξέσπασε σε λυγμούς η πρώην σύντροφός του Αδαμαντίδη, Βαρβάρα

Για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του κατηγορείται ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος σήμερα 4/7 θα οδηγηθεί στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Μάλιστα, η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου αναφορικά με τον τραγουδιστή, με τα λόγια της να συγκλονίζουν, ενώ στην συνέχεια ξέσπασε και σε λυγμούς.

Το ξέσπασμα της πρώην συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη που τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό

«Συνέχεια με χτυπούσε από ζήλεια. Είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγε γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω. Βοήθεια μου ζητούσε. Ήμουν συνέχεια δίπλα του, αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό! Αλήθεια τον αγάπησα, όλοι το έβλεπαν αυτό! Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει είναι λάθος, είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ζαλίζομαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κουραστεί, γιατί;

Γιατί είχε παράνοιες με όλον τον κόσμο ότι φλέρταρα. Είναι λάθος που ανεχόμουν όλα αυτά. Όλοι μου έλεγαν να φύγω. Δεν θέλω λεφτά. Στο ορκίζομαι δεν θέλω λεφτά, τον Θέμη… Υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε ούτε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Θα πει εμένα κλέφτρα; Τον αγάπησα περισσότερο από ό,τι με αγάπησε αυτός.

Είναι άδικο αυτό για μένα, δεν θέλω ούτε ένα cent. Δεν με απασχολεί τι λέει ο κόσμος, αλήθεια σου λέω. Ζήλευε παθολογικά. Ναι τον αγάπησα, λάθος ή σωστό, καταδικάστε με» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βαρβάρα Κίρκη.

Τα καυτά και άκρως αποκαλυπτικά πλάνα της

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια είδηση σχετικά με τον Θέμη Αδαμαντίδη, καθώς η πρώην σύντροφος του τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και βίαιη συμπεριφορά στο πρόσωπο της, με αποτέλεσμα να γίνει δίκη για την υπόθεση την Δευτέρα 4/7.

Πολλά στοιχεία για τη Βαρβάρα Κίρκη δεν έχουμε, ωστόσο πέραν από τις δημόσιες εμφανίσεις της, στο πλευρό του καλλιτέχνη για εκείνους, που έχουν καλή μνήμη είναι γνωστό, πως η κυρία μας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με τις εμφανίσεις της. Πιο αναλυτικά, αποτελούσε ένα από τα κορίτσια του Deal καθώς με την εκρηκτική της παρουσία τη βλέπαμε να κρατάει τις γνωστές βαλίτσες με τα ποσά, που έδινε το παιχνίδι.