«Λυπάμαι που το λέω αλλά...» - ''Καταπέλτης'' η Καινούργιου για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του Αδαμαντίδη

«Η γυναίκα σωματικά είναι πιο αδύναμη από έναν άνδρα…»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Λυπάμαι που το λέω αλλά...» - ''Καταπέλτης'' η Καινούργιου για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του Αδαμαντίδη

H υπόθεση που έχει ανοίξει ανάμεσα στον Θέμη Αδαμαντίδη και την πρώην σύντροφο του Βαρβάρα Κίρκη από ότι φαίνεται θα εξακολουθεί να απασχολεί τα μέσα καθώς ο τραγουδιστής δικάζεται την Δευτέρα 4/7 και αναμένονται οι σχετικές εξελίξεις του δικαστηρίου.

Μετά την κυκλοφορία μάλιστα του βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει ουσιαστικά τον τραγουδιστή να κλωτσάει την γυναίκα, έχουν προκληθεί πολλές αντιδράσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι και της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει ''Super Κατερίνα'' έδειξε την έντονη δυσαρέσκεια της βλέποντας ζωντανά το περιστατικό.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Βαρβάρα Κίρκη

«Είναι σοκαριστικά τα πλάνα… Με θλίβει πάρα πολύ. Τον είχαμε φιλοξενήσει πριν λίγες μέρες στην εκπομπή και ήταν εδώ με τη σύντροφό του. Να βλέπω έναν άντρα να κλωτσάει τη σύντροφό του; Τι να πω! Δεν μπορώ να το διανοηθώ! Λυπάμαι που το λέω αλλά η γυναίκα σωματικά είναι πιο αδύναμη από έναν άνδρα…».

«Είναι πολύ σοκαριστικό αυτό που ακούσαμε. Νομίζω ότι χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη η γυναίκα… Από γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί μέσα σε σχέση και σε γάμο, έχω ακούσει ότι τον αγαπάω για αυτό το ανέχομαι. Η ερώτηση όλων μας είναι αφού το κάνει, γιατί μένεις;

Σίγουρα χρειάζεται κάποιον ειδικό να μιλήσει. Αυτή η σχέση είναι τοξική και κοιτάξτε που την έχει φτάσει αυτή η κοπέλα. Αυτή η αγάπη έγινε τοξική και καταστροφική».

Ασύλληπτες οι νέες αποκαλύψεις του Κούγια για τον Αδαμαντίδη

Σε "θρίλερ" εξελίσσεται η υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη, η οποία δημιουργήθηκε μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό και τότε άρχισε ένα ανελέητο γαϊτανάκι αποκαλύψεων από τις δύο πλευρές το οποίο έχει διχάσει την κοινή γνώμη.

Φίλοι και συνεργάτες του δημοφιλούς τραγουδιστή αρνούνται να πιστέψουν κάτι τέτοιο, ενώ μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο ντοκουμέντο, ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας κάνει κάποιες αποκαλύψεις που αλλάζουν το τοπίο και ανατρέπουν ίσως και δεδομένα.

Όπως είναι γνωστό, η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, αφού τον απομύζησε οικονομικά επί περίπου ένα χρόνο, λίγο μετά την ανακάλυψη του Θέμη Αδαμαντίδη ότι του έκλεψε 7.000 ευρώ, εξαιτίας της οποίας διέκοψε και τις σχέσεις τους, σκηνοθέτησε και κατασκεύασε μία εντελώς ψεύτικη ιστορία δήθεν ενδοοικογενειακής βίας, με σκοπό να τον εκβιάσει μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, αφού ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε δύο συναυλίες το Σαββατοκύριακο, στην Λαμία και στην Μυτιλήνη.

Αφού αρχικά ισχυρίστηκε ψευδώς ότι είναι ακόμη σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ αυτή η σχέση είχε διακοπεί προ ενός μηνός μετά από ένα ταξίδι στο Μονακό, όπου υπήρξε ένα συμβάν με έναν Κύπριο επιχειρηματία, τον καταμήνυσε ψευδώς ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης της τράβηξε τα μαλλιά, μετά την χαστούκισε στο πρόσωπο και στο τέλος την κλότσησε, ενώ συγχρόνως την εξύβριζε.

Σήμερα ο δικηγόρος της, που συνηθίζει να διαρρέει παρανόμως, υλικό δικογραφίας σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους με τους οποίους συνεργάζεται, παρουσίασε ένα βίντεο ενός λεπτού χωρίς να φαίνονται πρόσωπα, το οποίο αποδεικνύει ότι όλα όσα έχει ισχυριστεί η εντολέας του είναι ψέματα, αφού ακόμα και αν είναι

ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης αυτός που απεικονίζεται στο βίντεο, δεν υπάρχει ούτε τράβηγμα μαλλιών, ούτε χαστούκι στο πρόσωπο, ούτε καμία κλοτσιά που να χτύπησε την καταγγέλλουσα, ούτε ακούγονται βρισιές και το κυριότερο η καταγγέλλουσα φαίνεται να αποχωρεί από την σκηνή αγέρωχη και σχεδόν απολαμβάνουσα αυτό που συνέβη, εικόνα που δεν ταιριάζει σε δήθεν κακοποιημένη γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Όσο για την πρώην σύντροφο, βουλγαρικής καταγωγής, του Θέμη Αδαμαντίδη τα καλύτερα έρχονται και ήδη στο γραφείο μας έχουν φθάσει συγκλονιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν το πώς η συγκεκριμένη κυρία παραπλάνησε τον Θέμη Αδαμαντίδη πριν ένα χρόνο και ουσιαστικά απήγαγε τα παιδιά του και μετακόμισε στην Βουλγαρία,

αλλά ο μεγαλόψυχος Θέμης Αδαμαντίδης, αντί να την εξοντώσει δικαστικά, της αγόρασε και σπίτι και δεν άφησε τα παιδιά του ούτε μία μέρα χωρίς χρήματα, όπως αποδεικνύεται από Extrait (ΕΞΤΡΕ) τραπεζών και την υπηρεσία της Western Union.

Εναντίον όσων δημοσιοποίησαν αυτό το βίντεο και μάλιστα το εμφάνισαν ως δήθεν να αποδεικνύει την ενοχή του κύριου Αδαμαντίδη, ενώ στην πραγματικότητα τον αθωώνει, θα υποβληθούν και μηνύσεις και αγωγές αποζημιώσεως.

Όσον αφορά το αυριανό Δικαστήριο, παρά το ότι ο κύριος Κούγιας παρίσταται σε δύο σοβαρές δίκες Folli Follie, ψευτογιατρός, θα γίνει κανονικά και θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Υ.Γ. Πριν από λίγο στο site «Πρώτο Θέμα» δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες του δήθεν θύματος που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, είναι σίγουρα τραυματισμοί τους οποίους δεν προκάλεσε ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης, όπως αποδεικνύεται από το βίντεο που προεβλήθη και αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιατροδικαστικώς. Αυτές οι συμπεριφορές αποδεικνύουν πόσο κατασκευασμένη είναι η υπόθεση κατά του Θέμη Αδαμαντίδη και αυτό θα αποδειχθεί αύριο στο Δικαστήριο.