''Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά ή δουλειά μας είναι...'': Η Χοροζίδου αποκαλύπτει για τον χώρο του θεάματος

Όσα εξομολογήθηκε η Όλγα από το «Άσε μας ρε μαμά»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά ή δουλειά μας είναι...'': Η Χοροζίδου αποκαλύπτει για τον χώρο του θεάματος

Την ηθοποιό Παρθένα Χοροζίδου την λάτρεψε ευρέως το κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά « Άσε μας ρε μαμά», όπου υποδύεται την τρομερή Όλγα από τη Ρωσία. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο 7μέρεςTV και μίλησε για όσα θα δούμε μέχρι το φινάλε αλλά και για τις ερμηνείες που την συγκινούν στην καλοκαιρινή επιθεώρηση «Τι ζούμε, ρε;;;» στο θέατρο Άλσος. Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στις δυσκολίες του επαγγέλματος.

Η Χοροζίδου πρόσφατα είχε συγκλονίσει σε συνέντευξή της καθώς η καριέρα και η σταδιοδρομία της δεν είχε μόνο θετικές στιγμές. Είχε αναφερθεί στο body shaming που είχε δεχθεί για τα παραπανίσια κιλά της, τα οποία σχόλια τότε έχει παραδεχτεί ότι δεν τα αντιμετώπισε όπως θα έπρεπε, παρ' ότι την στεναχώρησαν. Από τότε μάλιστα και η ίδια δεν τολμά να κρίνει κάποιον.

Η συνέντευξη της Χοροζίδου για τις δυσκολίες του επαγγέλματος αλλά και την πορεία της σειράς

Ακολουθεί απόσπασμα από τη μακροσκελή της συνέντευξη:

-Πώς περάσατε αυτήν τη σεζόν , παρέα με την Όλγα στο «Άσε μας, ρε μαμά»;

«Ήταν μια ευτυχής συγκυρία. Ήμασταν καμιά πενηνταριά άνθρωποι με αγαπημένους συναδέλφους και πολλά νέα παιδιά, οπότε πήγαινες στη δουλειά και δεν ήθελες να φύγεις. Φοβερή παραγωγή.

Ήταν η πρώτη φορά που δούλεψα με την Tanweer και τους βγάζω το καπέλο. Οι φροντιστές, οι τεχνικοί, τα παιδιά της παραγωγής είναι όλοι φιλότιμοι και αυτό τον ηθοποιό τον κάνει λίγο να ξενοιάζει. Έχουμε κι εμείς ζόρικη δουλειά. Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά είναι. Άμα είσαι σε ένα περιβάλλον που σε περιποιείται, ανθίζεις».

Η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου

-Πώς είδε η Όλγα την πρόταση γάμου από τον Σωτήρη;

«Την παίδεψε λίγο γιατί δεν μπορούσε να αποφασίσει αν θα το έλεγε στο παιδί του, αλλά η κόρη του τον ξάφνιασε και ήταν πολύ ωραίο που ήταν δίπλα στον μπαμπά της όταν έγινε η πρόταση. Είναι ωραίος ο γάμος τους».

-Τι θα δούμε μέχρι το φινάλε;

«Η Όλγα έχει ανοίξει τα φτερά της σε μια άλλη καριέρα, αλλά δεν αφήνει την οικογένεια και σε αυτό ταιριάζω μαζί της. Η κυρία Ρωξάνη και τα παιδιά της είναι για την Όλγα οικογένεια και παράλληλα θα έχει τον άντρα της και την καριέρα της».

Είχε αποκαλύψει και τα ''τυχερά'' της προσωπικής της ζωής

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το σοκ, που έπαθε όταν ο Αντώνης Βλοντάκης της γνώρισε τον Κώστα Κοκκινάκη.

«Τα φιλιά είναι μια αμήχανη στιγμή, την οποία την ξεπερνάς αναγκαστικά γιατί πρέπει να βγει η δουλειά. Θυμάμαι στις “Τρίχες” ότι ήμουν τόσο σεξοβόμβα και κάθε μέρα είχα κι άλλο σύντροφο.

Και μου λέει κάποια στιγμή ο Αντώνης Βλοντάκης “θα έρθει ένας φίλος μου πολίστας”, του λέω “σαν εσένα όμορφος;” και μου λέει “πιο όμορφος”. Του λέω “γίνεται αυτό ρε Αντώνη; Σε παρακαλώ”.

Και φέρνει τον Κοκκινάκη. Ήταν πιο ψηλός, πάνω του άφηνες τον καφέ σου, τα τσιγάρα σου, το στέρνο του ήταν μέχρι εδώ. Και λέω… τι είναι αυτοί που κυκλοφορούν; Είχα και τα τυχερά μου», είπε αρχικά η Παρθένα Χοροζίδου.

Κλείνοντας, η Παρθένα Χοροζίδου αποκάλυψε: «Όταν ήμουν μικρή με φώναζαν “Θένα”. Και στη Δευτέρα λυκείου η αδερφή μου με φώναξε “Παρθένα” και ήταν σαν να σταματάει ο κόσμος».