«Εντιμότατοι φίλοι μου»: Το αξέχαστο τραπέζι της Σεμίνας Διγενή σε Ντίνα Κώνστα και Σεργιανόπουλο

Το συγκινητικό βίντεο από την εποχή των δύο ξένων

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Εντιμότατοι φίλοι μου»: Το αξέχαστο τραπέζι της Σεμίνας Διγενή σε Ντίνα Κώνστα και Σεργιανόπουλο

Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού Ντίνας Κώνστα σκόρπισε τη θλίψη σε φίλους, γνωστούς, θαυμαστές και συνεργάτες. Χιλιάδες αναρτήσεις έχουν ανέβει για το θάνατό της το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ενώ και αποσπάσματα από την πλούσια καριέρα της έρχονται στο φως με τη μορφή αφιερώματος. Ένα από αυτά είναι από την παλιά εκπομπή της Σεμίνας Διγενή «Εντιμότατοι φίλοι μου», όπου είχε καθίσει στο ίδιο τραπέζι την Ντίνα Κώνστα και το Νίκο Σεργιανόπουλο την εποχή που παίζονταν οι δυο ξένοι.

Είχε προηγηθεί και ο αποχαιρετισμός που της έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA μέσα από τον οποίο άνθισε σε πολλαπλούς ρόλους που αγαπήθηκαν από κοινό. Το κανάλι λοιπόν έκανε ένα όμορφο αφιέρωμα σε όλους αυτούς, θέλοντας έτσι να τιμήσει τη μνήμη της ηθοποιού, που έγραψε ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα της Ελλάδας.

Το απόσπασμα με τη Ντίνα Κώνστα από την εκπομπή της Σεμίνας Διγενή

Η δημοσιογράφος έβαλε γύρω από ένα τραπέζι τον Αλέξανδρο Ρήγα, την Ντίνα Κώνστα, τον Νίκο Σεργιανόπουλο, την ανερχόμενη τότε Εβελίνα Παπούλια, τη Χρυσούλα Διαβάτη και την Καλλιόπη Ταχτσόγλου και με τον πλέον παρεΐστικο τρόπο τους «ανέκρινε».

Στο βίντεο που έχει ανεβάσει το κανάλι της θα την ακούσετε να «μαλώνει» την Ντίνα για «πώς τον έκανε έτσι τον γιο σου;» ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας αποκάλυψε ότι στο γύρισμα είχε βάλει τις φωνές μόνο σε εκείνην και τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Γκεστ της βραδιάς ο νεαρότατος Μιλτιάδης Πασχαλίδης που τους κράτησε συντροφιά με την κιθάρα του.

Έτσι αποχαιρέτησε την Κώνστα ο δημιουργός της σειράς Δύο Ξένοι Δημήτρης Αποστόλου

Ο Δημήτρης Αποστόλου, ο δημιουργός της σειράς Δύο Ξένοι, εκεί όπου την αποθέωσε κυριολεκτικά ο κόσμος για τον ρόλο της, με μία συγκινητική φωτογραφία αποχαιρέτησε την αγαπημένη ηθοποιό.

«Καλό ταξίδι Ντινα μου, Ντενη μου , Γιολάντα μου...Σ αγαπήσαμε μ όλα τα "πρόσωπα" σου.. Μας πήρες από το χέρι και δραπετεύσαμε μαζί σου εκεί που δεν μας πήγε ποτέ κανείς... Εκεί που η αλήθεια δεν λεγόταν τρέλα ακρότητα σουρεαλισμός όπως μας μάθανε να την λέμε εδώ..

Λένε ότι η υποκριτική δίνει ευκαιρία να κρυφτείς πίσω από ένα πρόσωπο και να γίνεις κάποιος άλλος.. Λάθος.. Κι αυτό το πρόσωπο δικό σου ήταν.. απλά το δείξεις εκεί και όταν έπρεπε.. Πάντα είχες σωστό κριτήριο..

Ποτέ δεν έκανες κάτι άστοχο και εκτός καιρού.. Πίσω από το εύκολο γέλιο που μας χάρισες κρυβόταν για όσους κατάλαβαν και νοιώθανε μια δύσκολη βαθιά εξομολόγηση που δεν τολμήσαμε να κάνουμε οι υπόλοιποι...

Θα πούνε ότι θα μείνεις μέσα από τους ρόλους σου. Μέσα από τη συνέπεια σου σαν καλλιτέχνης και σκεπτόμενος άνθρωπος... θα πούνε ότι είναι μεγάλη απώλεια η φυγή σου.. Θα πούνε τόσα που θα μοιάζουν πολύ με όσα είθισται σε τέτοιες στιγμές για ανθρώπους της αξίας σου

Εγώ θα σου πω ότι μπήκες στη μικρή ομάδα των αναντικατάστατων... ξεκουράσου Ντίνα μου Ντενη μου Γιολάντα μου.. Το αξίζεις περισσότερο από όλους..», έγραψε ο Δημήτρης Αποστόλου.

 Έτσι αποχαιρέτησε την Κώνστα δημιουργός της σειράς Δύο Ξένοι Δημήτρης Αποστόλου