Δύσκολη η εβδομάδα για δύο ζώδια - Ανησυχητικά νέα από την Βίκυ Παγιατάκη για τους...

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολη η εβδομάδα για δύο ζώδια - Ανησυχητικά νέα από την Βίκυ Παγιατάκη για τους...

Τις καθημερινές αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Δευτέρας 4/7 η Βίκυ Παγιατάκη, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη. Η γνωστή αστρολόγος μεταξύ άλλων τόνισε πως αναμένονται εφιαλτικές ώρες για Τοξότες, Ταύρους και ένα ακόμη ζώδιο, ενώ και ο Κώστας Λεφάκης προειδοποίησε 3 συγκεκριμένα ζώδια.

Οι σημερινές 4/7 αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Κριός: Μια και άλλη μια, αλλά και σήμερα…

Ταύρος: Κλείστε εκκρεμότητες που υπάρχουν τώρα

Δίδυμοι: Υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας αλλά και εύνοια

Καρκίνος: Το ξεκίνημα της εβδομάδας ορόσημο αλλαγών

Λέων: Τώρα οι σημαντικές αποφάσεις

Παρθένος: Ο Ιούλιος αποκτά ενδιαφέρον που αξίζει τον κόπο

Ζυγός: Οι δυο αυτές ημέρες προσφέρουν καλές υπηρεσίες

Σκορπιός: Κλείστε πάσης φύσεως εκκρεμότητες τώρα

Τοξότης: Η πίεση είναι διπλή στο ξεκίνημα της εβδομάδας

Αιγόκερως: Είναι πολύτιμες και πρέπει να τις αξιοποιήσετε

Υδροχόος: Υπάρχουν ακόμα πολλά που επενεργούν υπέρ σας

Ιχθύες: Η αναβολή τώρα μπορεί να σας βγει σε καλό

Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν μια τέλεια εβδομάδα

ΔΊΔΥΜΟΙ

Νιώθεις αυτοπεποίθηση τον τελευταίο καιρό, Δίδυμε! Και η αγάπη για τον εαυτό σου θα σε βοηθήσει αυτές τις ημέρες που νιώθεις να έχεις πάρει τα πάνω σου. Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και αυξάνει τα επίπεδα δημοτικότητάς σου. Ωστόσο, δεν συγκεντρώνεις μόνο χιλιάδες likes στην τελευταία σου selfie, αλλά το σύμπαν (σου) συνωμοτεί για να συμβεί κάτι συναρπαστικό! Τα γρανάζια σου αυτές τις μέρες θα λειτουργήσουν για να κάνεις πράξη μια ιδέα που έχεις καιρό στο νου σου!

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει τη δύναμη να αλλάξει πραγματικά το παιχνίδι για σένα, Καρκίνε. Θα ξεκινήσεις την εβδομάδα με κίνητρο να γίνεις μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει πώς θα είναι το μέλλον σου εκτός από εσένα τον ίδιο, οπότε άφησε την καρδιά σου να σε καθοδηγήσει προς το μέρος όπου *πραγματικά* θέλεις να πας. Αν και νιώθεις την πίεση να πετύχεις, έχεις το θάρρος να κάνεις οτιδήποτε φοβόσουν ποτέ! Αντί να αμφιβάλλεις, λοιπόν, για τις δυνατότητές σου, γιατί να μην μπεις με τα 1000 σε όλο αυτό; Fake it 'till you make it, Καρκίνε.

ΙΧΘΎΣ

Αυτή την εβδομάδα, Ιχθύ, θα πάρεις φωτιά! Γνωστός για την καλλιτεχνική σου φύση και το ταλέντο σου να σκέφτεσαι δημιουργικά, θα κάνεις πέρα όλες τις ιδέες σου για την μια που θα έρθει και θα θελήσεις να υλοποιήσεις. Κάτι μεγάλο έχεις στα σκαριά και τα άστρα θα είναι με το μέρος σου για να γίνει πραγματικότητα!

Πηγή: pink.gr