«Δεν ήταν και στα πολύ καλά του» - Ο Σταύρος Μπαλάσκας αποκαλύπτει για την γνωριμία του με τον Αδαμαντίδη

«Μία συμπεριφορά απέναντί μας που μόνο...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν ήταν και στα πολύ καλά του» - Ο Σταύρος Μπαλάσκας αποκαλύπτει για την γνωριμία του με τον Αδαμαντίδη

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις κατηγορίες σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη από την συντρόφου του, Βαρβάρα Κίρκη, ο οποίος αυτή την ώρα σήμερα Δευτέρα 4/7 βρίσκεται στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για να δικαστεί.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, αστυνομικός, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για τον τραγουδιστή.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα για τον Θέμη Αδαμαντίδη

«Τον γνώρισα πριν από 14 χρόνια, όταν σε κάποια στιγμή που ήταν νευριασμένος και όχι και στα πολύ καλά του, τρίκλιζε, έμπαινε στο τμήμα του Ζωγράφου 10:00 για να δει τον κρατούμενο ποινικό αδελφό του. Θυμάμαι οτι είχε μία συμπεριφορά απέναντί μας που μόνο κόσμια δεν ήταν. Βέβαια, δεν ήταν και πολύ καλά. Δεν ξέρω, κάτι είχε πάρει… Όχι δεν πουλούσε σταριλίκι. Καμία σχέση. Εγώ μόνο εκείνη τη στιγμή τον είχε δει και τον γνώρισα και δεν μου έκανε η συμπεριφορά του. Διότι πήγε να δει τον ποινικό αδελφό του που πήγαινε φυλακή» είπε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχει ξανα απασχολήσει πολλές φορές. Σαν τραγουδιστής είναι από τους ιδιαίτερα αγαπητούς εγώ τον αγαπώ και έχω πάει πολλές φορές σε καταστήματα στα οποία εργάζεται να τον δω. Καλό θα είναι μερικές φορές όταν έχουμε ένα τέτοιο δημόσιο προφίλ, να αποφεύγουμε άλλα πράγματα».

Τέλος, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε στους παρουσιαστές του SKAI: «Έχει ψιλονευριάσει με εμάς ο Αδαμαντίδης, γιατί του βάλαμε χειροπέδες… Ας του πούμε τώρα από τηλεοράσεως του Θέμη: “Θέμη, δουλειά μας είναι, μη νευριάζεις μαζί μας. Μην νευριάζεις και με τα παιδιά που σε πήγαν στο δικαστήριο τώρα, ας το”».

''Θα ήταν προτιμότερο να ζητήσει μια συγνώμη...'': Ο Λύτρας παίρνει θέση για τον Αδαμαντίδη

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις με τον Θέμη Αδαμαντίδη που βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Υπενθυμίζεται ότι ότι ο τραγουδιστής κατηγορείται για ξυλοδαρμό από την πρώην σύντροφο του Βαρβάρα Κίρκη. Χθες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένας βίντεο με τον Αδαμαντίδη που σπρώχνει τη σύντροφό του έξω από τη χαρτοπαικτική λέσχη. Επί αυτού κλήθηκε να σχολιάσει και ο δικηγόρος του φερόμενου ως θύματος Απόστολος Λύτρας σήμερα 4/7 στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Υπενθυμίζεται πως μετά την Βαρβάρα Κίρκη και η πρώην σύζυγος του βγήκε να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, αναφέροντας σοκαριστικά πράγματα στη συνέντευξή της, για τη συμπεριφορά του τόσο απέναντι στην ίδια όσο και στα παιδιά τους. Μάλιστα ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας με επιστολή του αρνείται όλες τις κατηγορίες εκ μέρους του πελάτη του και κατηγορεί πρώην σύζυγο και πρώην σύντροφο, ότι αντιμετωπίζουν τον Αδαμαντίδη ως ''χρυσότοκο όρνιθα''.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως φαίνεται ένα κομμάτι του βίντεο.

«Την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και τη χτύπησε άσχημα» προσέθεσε και τόνισε πως έχει επαναληφθεί παλαιότερα αυτού του είδους η συμπεριφορά. «Οι άνθρωποι με κακοποιητική συμπεριφορά, δεν είναι βίαιοι 24 ώρες το 24ωρο, απλά κάποιες στιγμές ξεφεύγουν και γίνονται κακοποιητικοί» σημείωσε.

Μάλιστα, ο κ. Λύτρας επιβεβαίωσε την επαφή που είχαν η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη με τη νυν, αλλά και το γεγονός πως η τελευταία της είχε στείλει χρήματα για τα παιδιά.

Αναφορικά με τη μήνυση του τραγουδιστή για κλοπή των 7.000 ευρώ από τη σύντροφό του, ο δικηγόρος δήλωσε πως «αυτά γίνονται ως αντίποινα. Από ‘κει και πέρα ο κόσμος έχει τη νοημοσύνη και την παιδεία να καταλάβει τι βλέπει και τι συμβαίνει».

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού, ο κ . Λύτρας είπε πως δεν του έχει μεταφερθεί κάποια τέτοια πρόθεση από την εντολέα του.

«Θα ήταν προτιμότερο και για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη να ζητήσει μια συγνώμη και μια βοήθεια για κάποια θέματα τα οποία του συμβαίνουν» συμπλήρωσε.