Με γυαλιά ηλίου και γοργό βήμα - Η άφιξη του Αδαμαντίδη στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Με τον Κούγια στο πλευρό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με γυαλιά ηλίου και γοργό βήμα - Η άφιξη του Αδαμαντίδη στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Το πρωί της Δευτέρας 4/7 ο Θέμης Αδαμαντίδης παρευρέθηκε στο δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και εξύβρισης της πρώην συντρόφου του.

Ο τραγουδιστής με γοργό βήμα εισήλθε στη αίθουσα έχοντας στο πλευρό του τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση και προσπαθεί να αποδείξει, πως τα όσα καταθέτει δημόσια η Βαρβάρα Κίρκη δεν ισχύουν και πως το βίντεο, που τον δείχνει να κλωτσάει την γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με εκείνον.

Η άφιξη του Θέμη Αδαμαντίδη τα δικαστήρτια της Ευελπίδων

Δίκη Αδαμαντίδη

''Με χτύπαγε με τα παιδιά στο σπίτι...''

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις με τον Θέμη Αδαμαντίδη, που βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Υπενθυμίζεται ότι ότι ο τραγουδιστής κατηγορείται για ξυλοδαρμό από την πρώην σύντροφο του Βαρβάρα Κίρκη. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η πρώην σύζυγός του Αναστασία Στεφάνοβα, μίλησε και στο Πρωινό σήμερα 4/7, όπου συμπλήρωσε νέα στοιχεία μετά την πρώτη της συνέντευξη για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας κατά τον έγγαμο βίο τους.

Υπενθυμίζεται πως η πλευρά του τραγουδιστή, μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, διαψεύδει τόσο την Κίρκη όσο και την Στεφάνοβα και τις κατηγορεί για συνομωσία ενάντια στον Αδαμαντίδη, με σκοπό την απόσπαση χρημάτων. Παρά το βίντεο που κυκλοφορεί έξω από τη χαρτοπαικτική λέσχη στο οποίο φαίνεται να απεικονίζεται ο ίδιος να σπρώχνε και να κλωτσάει τη σύντροφό του, η υπεράσπισή του ισχυρίζεται πως το βίντεο δεν αποδεικνύει τίποτα.

Δήλωσε λοιπόν η Αναστασία Στεφάνοβα:

«Είχαν συμβεί και σε εμάς περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Ζήσαμε μαζί για 15 χρόνια, κάναμε δυο παιδιά κι έφυγα πέρυσι. Πήρα τα παιδιά κι έφυγα γιατί δεν άντεχα άλλο. Συνέβησαν και με εμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Είχαν συμβεί πολλά περιστατικά τον τελευταίο χρόνο. Με χτύπαγε και ήταν και τα παιδιά στο σπίτι. Είχα καλέσει την αστυνομία, είχα κάνει μήνυση, αλλά τότε λόγω κορωνοϊού ήταν όλα κλειστά.

Η μήνυση υπάρχει στο ΑΤ Γλυφάδας, την έκανα τον Φλεβάρη του 2020 που με χτύπησε. Μετά από αυτό το περιστατικό συνέβησαν κι άλλα παρόμοια περιστατικά. Κάποια στιγμή κουράστηκα και αποφάσισα να φύγω γιατί δεν άντεχα άλλο. Είχα καλέσει την αστυνομία 7-8 φορές. Με έχει ξαναχτυπήσει πολλές φορές μετά τη μήνυση και μπροστά στα παιδιά», είπε αρχικά η Αναστασία Στεφάνοβα.

Η Αναστασία Στεφάνοβα είπε στη συνέχεια: «Αραιά και που βοηθάει για τα παιδιά όποτε θελήσει ο ίδιος, επικοινωνία μαζί τους δεν έχει. Με πήρε η Βαρβάρα Κίρκη και μου τα είπε και με ρώτησε αν έκανε τα ίδια πράγματα και με εμένα. Είναι άλλος ο Θέμης ο τραγουδιστής και άλλος ο σύντροφος, ο πατέρας.

Δεν ήταν καλός πατέρας. Δεν υπήρχε μέσα στο σπίτι σαν πατρική φιγούρα. Η ζωή του ήταν έξω. Έξω, η δουλειά του και μετά ο τζόγος, μέρες νύχτες έλειπε. Ερχόταν σπίτι μόνο για να κοιμηθεί και τον ενοχλούσε ότι τα παιδιά κάνουν φασαρία. Μικρά παιδιά είναι, φασαρία θα κάνουν».