Μια άλλη ''Ντένη Μαρκορά'' - Αυτή την ηθοποιό είχε προτείνει η παραγωγή προτού πάρει το ρόλο η Ντίνα Κώνστα

Το αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μια άλλη ''Ντένη Μαρκορά'' - Αυτή την ηθοποιό είχε προτείνει η παραγωγή προτού πάρει το ρόλο η Ντίνα Κώνστα

Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού Ντίνας Κώνστα σκόρπισε τη θλίψη σε φίλους, γνωστούς, θαυμαστές και συνεργάτες που ένας - ένας έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν με τον τρόπο τους. Από εχθές αναρτήσεις αλλά και αφιερώματα για τη ζωή της ηθοποιού έχουν κατακλύσει τα social media αλλά και τα κανάλια. Μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε πως αρχικά υπήρχε άλλη ηθοποιός που προοριζόταν να παίξει το ρόλο της Ντένης Μαρκορά, ωστόσο τελικά η Ντίνα Κώνστα προηγήθηκε.

Οι λεπτομέρειες γύρω από το θάνατό της συνεχίζονται και πριν λίγες ώρες μαθεύτηκε ποιοι ήταν δίπλα της κατά τις τελευταίες της στιγμές. όπως είχε γίνει γνωστό η ηθοποιός βρισκόταν εκτός Αθηνών, σε ίδρυμα για ηλικιωμένους καθώς έπασχε από άνοια. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που πρόλαβαν να τη δουν, μεταξύ των οποίων ένα συγγενικό της πρόσωπο και ένας ιερέας.

Ποια ηθοποιός παραλίγο να παίξει τη Ντένη Μαρκορά;

H κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Οδυσσέα Σταμούλη και οι δυο τους θυμήθηκαν άγνωστα περιστατiκά από τα γυρίσματα της σειράς, αποκαλύπτοντας trivia για τους πρωταγωνιστές που άφησαν ιστορία στην ιδiωτική τηλεόραση και που μέχρι σήμερα λίγοι γνώριζαν.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής αποκάλυψε αρχικά πως η αρχική σκέψη του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου για τον ρόλο της μητέρας του Κωνσταντίνου Μαρκορά, Ντένης δεν ήταν η Ντίνα Κώνστα αλλά η Νόνικα Γαληνέα.

Τη Νονίκα Γαληνέα είχε υποδείξει αρχικά η παραγωγή για το ρόλο της Ντένης Μαρκορά

Μάλιστα, όπως φαίνεται ούτε ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Εβελίνα Παπούλια ήταν η αρχική σκέψη των σεναριογράφων, καθώς όπως είπε η ηθοποιός, οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι του Κωνσταντίνου και της Μαρίνας, είχαν γραφτεί αρχικά για τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Ελένη Κούρκουλα.

Το Mega αποχαιρετά την αγαπημένη ηθοποιό μέσα από τις ερμηνείες της

Ο τηλεοπτικός σταθμός Μega μέσα από τον οποίο άνθισε η αείμνηστη ηθοποιός την αποχαιρέτησε μέσα από ένα αφιέρωμα σε όλους τους ρόλους, μέσα από τους οποίους αγαπήθηκε.

ο Mega ετοίμασε σχετικό αφιέρωμα για τη ζωή, αλλά και τους ρόλους της Ντίνας Κώνστα που άφησαν εποχή!

Ο ρόλος της ως Ντένη Μαρκορά στους «Δύο Ξένους» άφησε εποχή, αλλά και ως Γιολάντα Ραγιά στο «Δις Εξαμαρτείν», ενώ είχε συμμετάσχει και στις ξεκαρδιστικές «Τρεις Χάριτες» ως θεία Νταϊάνα.

Μαζί της γελάσαμε, γοητευθήκαμε, βάλαμε τις ατάκες με το μοναδικό της ύφος στην καθημερινότητά μας.

Η Ντένη Μαρκορά των «Δύο Ξένων» του MEGA δε μένει πια εδώ. Θα μείνει στις καρδιές μας ως σύμβολο μιας εποχής, με τους ρόλους της στις πιο δημοφιλείς σειρές της δεκαετίας του ’90 να γράφουν ιστορία.

Η Ντίνα Κώνστα «έφυγε» το πρωί όπως έζησε. Αθόρυβα, διακριτικά. Περνούσε το τελευταίο διάστημα έναν Γολγοθά που λίγοι γνώριζαν, έχοντας βρεθεί αντιμέτωπη με τη δοκιμασία της άνοιας σε ίδρυμα των βορείων προαστίων.

Το αποχαιρετιστήριο του MEGA στη Ντίνα Κώνστα