Κωνσταντίνος Αργυρός: Επιβεβαίωσε έμμεσα τις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει οριστικά

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Πρωινού στο αεροδρόμιο επιστρέφοντας από τη συναυλία του στην Κύπρο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Επιβεβαίωσε έμμεσα τις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει οριστικά

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος” συνάντησε η κάμερα του "Πρωινού” και ο Γρηγόρης Μπάκας τον Κωνσταντίνο Αργυρό την Δευτέρα 4/7 και ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε δηλώσεις. Επιστρέφοντας από τη συναυλία του στην Κύπρο όπου τραγούδησε το "Ελεύθερος” και συγκίνησε μίλησε στον δημοσιογράφο για την εμπειρία του.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού

"Αγαπάμε πολύ την Κύπρο. Ήταν συγκινητική στιγμή. Η δασκάλα που έγραψε τον στίχο με συγκίνησε” είπε αρχικά μιλώντας για τη συναυλία του στην Κύπρο.

Για την ιστορία, η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Κύπρο προκάλεσε συγκίνηση, αλλάζοντας τους στίχους της τελευταίας του επιτυχίας "Ελεύθερος". Ο κορυφαίος τραγουδιστής ήταν ο κεντρικός καλεσμένος στο φινάλε της εκπομπής "Λούης night show" και τραγούδησε live στο δημοτικό αμφιθέατρο Ιδαλίου.

Τότε ήταν που θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ενότητας μέσα από τη μουσική και το hit "Ελεύθερος". Συγκεκριμένα, δύο τετράστιχα διαφοροποιήθηκαν από την διευθύντρια του 4ου δημοτικού σχολείου Λάτσιων, Μαρία Ιακώβου, προκειμένου να ερμηνευτούν στην αποφοίτηση των μαθητών και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε τους εν λόγω στίχους για την κατεχόμενη Κύπρο.

Όταν ρωτήθηκε για το νόημα του "Ελεύθερος” και αν είναι στο μυαλό, στη σκέψη ή την καρδιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός απάντησε χαμογελώντας: "Παντού είναι. Παντού!” επιβεβαιώνοντας έμμεσα τις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει οριστικά από την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου.

Η μία πιο ωραία από την άλλη - 6+1 γυναίκες που ήταν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας γοητευτικός άντρας, ετών 34, και θεωρείται φυσικά ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες αυτής της πόλης. Ο γνωστός τραγουδιστής, έχει σίγουρα την "ταμπέλα" του καλού παιδιού ενώ η συμπεριφορά του ως προς τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του είναι άψογη αφού ποτέ δεν τις εξέθεσε.

Ο καλλιτέχνης, που έχει κάνει ήδη μία σπουδαία καριέρα παρά το νεαρό της ηλικίας του, σε συνεντεύξεις του έχει μιλήσει γενικά για τον έρωτα, ενώ έχει παραδεχθεί πως έχει κάνει σχέσεις με αρκετές γνωστές γυναίκες χωρίς ποτέ όμως να πει ονόματα. Για την μοναδική -ίσως- γυναίκα που έχει μιλήσει ανοιχτά, είναι για την Ράνια Κωστάκη με την οποία ήταν μαζί για επτά χρόνια.

"Ναι, ήμασταν μαζί πριν από 7 χρόνια. Είναι πολύ ταλαντούχα στη δουλειά της, την εκτιμώ και έχουμε ακόμα καλές σχέσεις. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει ποτέ. Όσο για την καλή επαφή, αυτή εξαρτάται από το τέλος που δίνεις σε μια σχέση", είχε δηλώσει παλαιότερα.

Πολλές φορές, όπως είναι λογικό, η προσωπική το έγινε νούμερα ένα θέμα συζήτησης. Ποιες γυναίκες πέρασαν όντως από τη ζωή του; Με ονόματα όπως των Ελένη Φουρέιρα και Νίνα Λοτσάρη να έχουν πέσει στο τραπέζι, εμείς διαλέξαμε να σου δείξουμε κάποιες γυναίκες που όντως είχαν σχέση με τον τραγουδιστή αλλά και δύο φημολογούμενους δεσμούς που τα δημοσιεύματα επέμεναν πως ήταν "μαζί"... δείτε τις πρώην του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Athensmagazine.gr