Επέστρεψε στο Mega Καλημέρα ο Κώστας Τσουρός - Οι πρώτες του δηλώσεις

Το σημαντικό μήνυμα που έστειλε στο κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο Mega Καλημέρα ο Κώστας Τσουρός - Οι πρώτες του δηλώσεις

Ο Κώστας Τσουρός επέστρεψε το πρωί της Τρίτης (5/7) στο Mega Καλημέρα μετά την περιπέτεια της υγείας του που τον κράτησε αρκετές μέρες μακριά από την εκπομπή και έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλους τους τηλεθεατές.

Ο ίδιος δε θέλησε να εξηγήσει τι ήταν αυτό ακριβώς που του συνέβη, ωστόσο τόνισε σε όλους πως η πρόληψη σώζει ζωές και τους προέτρεψε να κάνουν τακτικές εξετάσεις.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για την περιπέτεια της υγείας του

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα που μου στείλατε. Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάτι που πέρασε ευτυχώς. Κάντε εξετάσεις γιατί η πρόληψη σώζει από τα χειρότερα. Και επειδή εγώ το έζησα και ευτυχώς το πρόλαβα, κάντε εξετάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Η ανάρτηση του Κώστα Τσουρού για την απουσία του από την εκπομπή

Το πρωί της Δευτέρας 4/7, ο Κώστας Τσουρός απουσίαζε από την εκπομπή στην οποία βρίσκεται καθημερινά, Mega Καλημέρα, γεγονός που ανακοίνωσε και η ίδια η παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη στον "αέρα" στέλνοντας της ευχές της για την υγεία του συνεργάτη της.

Ο ίδιος, όμως, θέλησε να μιλήσει "ανοιχτά" στο κοινό του και, μάλιστα, να το συμβουλέψει, διότι κατάλαβε πως αν είχε αμελήσει τις ιατρικές του εξετάσεις δεν θα γνώριζε τι συμβαίνει στον οργανισμό του και δεν θα μπορούσε να προλάβει τα χειρότερα, τα οποία, ευτυχώς, κατάφερε να αντιμετωπίσει. Αφού, λοιπόν, εξήγησε γιατί έλειπε από το πάνελ, ευχαρίστησε και τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

«Κάντε εξετάσεις, μην το αμελείτε, η πρόληψη όντως σώζει από τα χειρότερα. Εγώ ευτυχώς το πρόλαβα, από το πουθενά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον μόλις είδατε ότι λείπω από την εκπομπή», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram.

Κώστας Τσουρός