Με διχτυωτό νυφικό και όλη την πλάτη έξω - ''Χαμός'' με την εμφάνιση της Σιαμπάνη στον γάμο της

Λίγο πριν γίνει μανούλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με διχτυωτό νυφικό και όλη την πλάτη έξω - ''Χαμός'' με την εμφάνιση της Σιαμπάνη στον γάμο της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη βιώνει ίσως μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και παράλληλα λίγο πριν το φέρει στον κόσμο, τη Δευτέρα 4/7 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και δε θα μπορούσε να μην ολοκληρώσει την ευτυχία του με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάνοντας την τελετή και στη συνέχεια μια λαμπερή δεξίωση. Να τονιστεί εδώ, πως παρά την κοιλίτσα της, η νύφη ήταν εντυπωσιακή επιλέγοντας ένα πολύ ιδιαίτερο νυφικό, με ουρά και εξαιρετική ανοιχτή πλάτη, που σίγουρα όλοι κοιτούσαν κατά το περπάτημα του μοντέλου στο χώρο.

Το εντυπωσιακό νυφικό της Ιωάννας Σιαμπάνη

Ιωάννα Σιαμπάνη - Νύφη

Η αποκάλυψη της Ιωάννας πριν γίνει ο γάμος της

Μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «My style rocks», γνωρίσαμε για πρώτη φορά την μελαχρινή καλλονή, Ιωάννα Σιαμπάνη. Η ίδια εδώ και αρκετά χρόνια είναι άκρως ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της θέλησε να αποκαλύψει μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στη κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς ο σύντροφός της και γνωστός επιχειρηματίας της έκανε πρόταση γάμου.

«Ο Τζίμης είναι ο σύντροφός μου αρκετά χρόνια τώρα, έχουμε επισημοποιήσει και τη σχέση μας. Μου έκανε πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων μου. Δεν έχω προλάβει ούτε ναι θα πω! Ήταν κάτι το οποίο και οι δύο το περιμέναμε, οπότε το ένιωσε και το είπε πολύ όμορφα. Χάρηκα πολύ».