Bella Hadid: Της ''τέλειωσε'' ο The Weeknd - Το παθιασμένο δημόσιο φιλί με το νέο της σύντροφο

Δεν κρατιέται πια μακριά του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Bella Hadid: Της ''τέλειωσε'' ο The Weeknd - Το παθιασμένο δημόσιο φιλί με το νέο της σύντροφο

Το ότι η Bella Ηadid έχει χωρίσει εδώ και καιρό από τον The Weeknd είναι γνωστό. Το ότι βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του Mark Calman είναι επίσης γνωστό. Ωστόσο οι δυο τους απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις κρατώντας τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά ωστόσο δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ανέβασε το πρώτο τους παθιασμένο στιγμιότυπο στο instagram.

Μετά τον The Weeknd βέβαια υπήρξε και άλλος άντρας στη ζωή της, ο οποίος μάλιστα είναι και εγγονός πασίγνωστου ηθοποιού του Hollywood. Και ο ίδιος πάντως είναι ηθοποιός και θεωρείται ανερχόμενο αστέρι έχοντας πρωταγωνιστήσει στη γνωστή ταινία «Us». Αυτό ωστόσο δεν ήταν αρκετό να κρατήσει το ειδύλλιο, και τώρα το πανέμορφο μοντέλο από το Ισραήλ απολαμβάνει την αγkαλιά του Calman.

Το πρώτο δημόσιο παθιασμένο φιλί της Bella Hadid με τον σύντροφό της

«Πιστεύω ότι αυτή η σχέση έχει κρατήσει, γιατί κρατάω κι εγώ χαμηλό προφίλ. Όταν δίνεις στους ανθρώπους χώρο να έχουν άποψη για θέματα τόσο προσωπικά, τα δηλητηριάζουν», είχε δηλώσει. σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Το απόγευμα της Κυριακής 3/7 όμως, η Hadid αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση και έτσι δημοσίευσε την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Οι δυο τους ποζάρουν μαζί στον φακό ενώ ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και για τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Τα fashion ρούχα της Bella Hadid και του Calman

Εδώ και περίπου 1,5 χρόνο μετρά η σχέση του διάσημου μοντέλου Bella Hadid και του Μarc Kalman. Μάλιστα οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας τον Ιούλιο του 2021, όπου οι δυο τους είχαν βρεθεί στις Κάννες.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Marc Kalman εργάζεται εδώ και χρόνια με A-list πελάτες ενώ έχει συνεργαστεί με τον πρώην φίλο της Kylie Jenner, Travis Scott, καθώς και με πολλά brand μόδας, δημιουργώντας λογότυπα για την Εβδομάδα Μόδας Made και δουλεύοντας ως «βοηθός μόδας» για εκδόσεις όπως οι New York Times και το T Magazine.

Όταν η μόδα έιναι τόσο σημαντικό κομμάτι στην ζωή και των δύο, δεν γίνεται παρά να περιμένουμε ότι οι κοινές τους εμφανίσεις θα είναι σαν εξώφυλλο περιοδικού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι συνήθως προτιμά να ντύνεται με oversized ρούχα και συνήθως με vintage κομμάτια που θυμίζουν τα 90s. Ωστόσο οι αναφορές από την μόδα της νέας χιλιετίας δίνουν ένα άλλο ιδιαίτερο look. Παρακολουθώντας τους είναι σαν να βλέπεις ένα editorial της Gen Z με baggy jeans college στιλ γραβάτες δερμάτινα παντελόνια και ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Οι πλεκτές ζακέτες που προτιμά η Bella είναι το απόλυτο must hav για την φετινή σεζόν Άνοιξη - Καλοκαιρί 2022 και εμείς έχουμε βρεί το ωραιότερο κομμάτι από τα Stradivarius. (Δείτε το εδώ)

Bella - Marc

Bella - Marc

Bella - Marc