«Πάντα θα είσαι μέσα στις καρδιές μας» - Θλίψη για την Μελίνα Ασλανίδου

Η ανάρτηση για το θάνατο της Ντίνας Κώνστα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πάντα θα είσαι μέσα στις καρδιές μας» - Θλίψη για την Μελίνα Ασλανίδου

Όλη η Ελληνική τηλεόραση εδώ και μερικά 24ωρα είναι βυθισμένη στη θλίψη με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή η θρυλική Ντίνα Κώνστα. Για όσους δεν θυμάστε είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς που "σάρωσε" και με την συμμετοχή της στην σειρά "Δύο Ξένοι" όπου υποδυόταν την Ντένη Μαρκορά.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν δημόσια (όπως ο Βασίλης Μπισμπικης) ήταν και η Μελίνα Ασλανίδου.

Η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινοποίησε μια φωτογραφία της στην οποία έγραψε «Καλό ταξίδι μέγιστη κυρία Μαρκορά... πάντα θα είσαι μέσα στις καρδιές μας.. μα πάντα».

Η ανάρτηση της Ασλανίδου για την Κώνστα

Μελίνα Ασλανίδου για θάνατο Ντίνας Κώνστα

Η τελευταία επιθυμία της Ντίνας Κώνστα σχετικά με την ταφή της

Το MEGA επέλεξε να της κάνει ένα αφιέρωμα προκειμένου να την αποχαιρετήσει, στο οποίο την παρουσίασε μέσα από τους ρόλους που λατρεύτηκε από το κοινό. Για το ρόλο της ως Ντένη Μαρκορά στους «Δύο Ξένους» άφησε εποχή, αλλά και ως Γιολάντα Ραγιά στο «Δις Εξαμαρτείν», ενώ είχε συμμετάσχει και στις ξεκαρδιστικές «Τρεις Χάριτες» ως θεία Νταϊάνα.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Αναστασία Τσιβγούλη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega, επιθυμία της Ντίνας Κώνστα ήταν, μετά τον θάνατό της, να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί.

Ακόμα, επιθυμία των οικείων της, η οποία θα εκφραστεί μέσα από μία ανακοίνωση που θα εκδώσει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, είναι πως όσοι θέλουν, αντί στεφάνων, να καταθέσουν χρήματα για το ΣΕΗ.