Σταυρούλα Χρυσαείδη: Η πρώτη ανάρτηση της παίκτριας του Survivor 5 μετά την αποχώρηση της

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο…

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σταυρούλα Χρυσαείδη: Η πρώτη ανάρτηση της παίκτριας του Survivor 5 μετά την αποχώρηση της

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη είναι από τους μεγάλους άτυχους του Survivor 5, καθώς ήταν η παίκτρια που αποχώρησε μια ανάσα πριν από τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό. Η αποχώρησή της άλλους τους πίκρανε, άλλους τους άφησε αδιάφορους, ωστόσο εκείνη ένιωσε την ανάγκη με την επάνοδό της στην Ελλάδα να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν όλο αυτό το διάστημα, αλλά και να εκφραστεί για την πορεία της μέσα στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται πως η παίκτρια που είχε πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τον Στάθη Σχίζα μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα είχε απορήσει στο επεισόδιο της αποχώρησής της, που δεν βρέθηκαν απευθείας στην τετράδα η ίδια και ο Στάθης, αφού θεωρούσε τους ίδιους πολύ καλούς παίκτες. Αυτό προκάλεσε φυσικά και την αντίδραση του Άρη Σοιλέδη, ο οποίος έσπευσε να τους απαντήσει. Το ίδιο έκπληκτη πάντως έμοιαζε η πρώην παίκτρια και στο συμβούλιο αποχώρησης.

Η πρώτη ανάρτηση της Σταυρούλας Χρυσαείδη μετά την αποχώρηση από το Survivor 5

Έγραψε λοιπόν στον λογαριασμό tης στο Instagram:

«Eνα όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος για μένα.. κρατάω τόσες αναμνήσεις και τόσες όμορφες εμπειρίες , εμπειρίες ζωής που θα με συντροφεύουν στην υπόλοιπη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων που βρέθηκα σε αυτούς τους στίβους μάχης και έτρεξα με την μπλε και την κόκκινη ομάδα, αλλά ξέρετε εγώ μέσα μου νιώθω πάντα #red και θα είμαι πάντα #red.

Γνώρισα ανθρώπους που θα τους έχω στην καρδιά μου και στη ζωή μου και είμαι τόσο περήφανη για αυτούς!! Και πάνω από όλα ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη σας και την υποστήριξη σας‼ Χωρίς εσάς δεν θα είχα φτάσει ως εδώ! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο… αλλά ευχαριστώ που με πιστέψατε και που με αγαπήσατε τόσο!» έγραψε η Σταυρούλα στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη στην πρώτη της ανάρτηση μετά το Survivor

«Σε περιμένω σπίτι» - Η συγκινητική ανάρτηση του συντρόφου της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Όσο κι αν η απόφαση για την αποχώρησή τη την στεναχώρησε, η οικογένειά της την περιμένει με αγωνία και δεν είναι η μόνη.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που περιμένουν με ενθουσιασμό την Σταυρούλα βρίσκεται και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Τρβιζάς με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και πέντε χρόνια, ενώ πρόκειται, μάλιστα, να παντρευτούν σύντομα. Ο ίδιος, λοιπόν, μετά την ανακοίνωση του ονόματός της, θέλησε να εκφράσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγα λόγια για την γυναίκα της ζωής του.

«Μόνο περηφάνια. Σε αγαπάω πολύ και σε περιμένω σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα story του και φαίνεται πως η αγάπη τους δεν μπορεί να κρυφτεί.

Το μήνυμα του συντρόφου της Σταρυρούλας Χρυσαειδή για την αποχώρησή της από το Survivor 5