Survivor 5: Παντρεύονται Μαρτίκας και Βρισηίδα;

Η έκπληξη που θα τους αφήσει όλους άφωνους

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Παντρεύονται Μαρτίκας και Βρισηίδα;

Στην εκπομπή της Τρίτης 5/7 της Κατερίνας Καινούργιου με αποκλειστικά εμφανίστηκε η Έλενα Πολυκάρπου με αποκλειστικά και τα πιο ενδιαφέροντα αφορούσαν το φινάλε του Survivor 5.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα, οι φιναλίστ έχουν ήδη φτάσει και βρίσκονται στη βίλα που τους φιλοξενεί, ενώ έχουν συναντήσει και τους συγγενείς τους.

Η έκπληξη του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου στον ημιτελικό του Survivor

Αυτό που έκανε περισσότερο εντύπωση, όμως, είναι η έκπληξη που ετοιμάζουν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στον ημιτελικό κι έχει να κάνει με γάμο - το δικό τους πιθανόν; κανείς δε ξέρει. Η δημοσιογράφος δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες και κάπως έτσι η αγωνία εκτοξεύθηκε στα ύψη και ανυπομονούμε να δούμε τι επιφυλάσσει ο ημιτελικός.

Η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε για την έκπληξη: «έχει να κάνει με γάμο μέχρι εκεί μπορώ να σας πω… έχει να κάνει με γάμο… Θα είναι έκπληξη και θα έρθει από ψηλά». Ο Σπύρος και η Βρισηίδα πάντως έκαναν μαζί και την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση στο στο εντυπωσιακό καλοκαιρινό event της Pandora στη Βάρκιζα στο εξωτικό Coyocan Playa. Μάλιστα, εκεί η πρώην παίκτρια δήλωσε πως ο Σπύρος γνώρισε και τους γονείς της.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ - Ποιος θα είναι ο νικητής

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, στις 21.00. Λίγα 24ωρα μένουν μέχρι ο Γιώργος Λιανός να ανοίξει τον φάκελο της παραγωγής και να προσφωνήσει το όνομα του μεγάλου νικητή. Εκείνου που θα κερδίσει όχι μόνο τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η αγωνία των παικτών κορυφώνεται και ανασύρουν στιγμές που έζησαν κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Το έχουμε γράψει ξανά και ξανά πως... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr