Τέλος η Super Κατερίνα από τον ALPHA - Η εκπομπή που θα πάρει την θέση της

Λόγω καλοκαιριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος η Super Κατερίνα από τον ALPHA - Η εκπομπή που θα πάρει την θέση της

Την Παρασκευή 9/7 η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Super Κατερίνα" τελειώνει για την φετινή σεζόν -από την οποία τις τελευταίες μέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρισκόταν εκτός λόγω υγείας- για αυτό και την θέση της φυσικά θα την πάρει για αυτό το καλοκαίρι μια νέα εκπομπή.

Η εκπομπή που θα πάρει την θέση της Super Κατερίνας

Συγκεκριμένα, θα μας μεταφέρουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας ο Παναγιώτης Σουρέλης, ο Χρύσανθος Κοσελόγλου και η Αλεξάνδρα Καϋμένου, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου από τις 09:30 έως τις 13:00 και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Η ενημερωτική εκπομπή με τίτλο «Alpha τώρα», έρχεται με όλες τις πληροφορίες για την καθημερινότητά μας, με τα κυριότερα θέματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρόσωπα που προκάλεσαν συζητήσεις, με ειδήσεις από τον χώρο της πολιτικής, της επιστήμης και των τεχνών.

Καθημερινές συνδέσεις με τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου και προτάσεις για να γίνει το καλοκαίρι μας ακόμα πιο όμορφο, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Τέλος η Super Κατερίνα από τον ALPHA

Τι είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για το τέλος της εκπομπής της

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα στην έναρξη της 20/6 της εκπομπής, αποκάλυψε την ημερομηνία που ολοκληρώνεται η εκπομπή για τη φετινή σεζόν, προδίδοντας μάλιστα πως θα συνεχίσει κανονικά του χρόνου, με τα νούμερα τηλεθέασης βέβαια να έχουν συνεχώς σκαμπανεβάσματα.

«Καλή εβδομάδα. Δευτέρα 20 Ιουνίου! Εδώ είμαστε αγαπημένοι μου τηλεθεατές και θα είμαστε μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου να σας λέμε καλημέρα. Και μετά ξανά από Σεπτέμβρη» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.