Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή ανάρτηση για την Κρίτση Τσολακάκη και η φωτογραφία με το φιλί στο στόμα

Με αφορμή τα γενέθλιά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή ανάρτηση για την Κρίτση Τσολακάκη και η φωτογραφία με το φιλί στο στόμα

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή 4/7 μέρα για τον Νίκο Χατζηνικολάου καθώς η σύζυγός του, Κρίστη Τσολακάκη, γιόρταζε τα γενέθλια της. Μπορεί ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ζωή του, ωστόσο δεν είναι λίγες φορές που αναφέρεται στην αγαπημένη του και μιλά με τα πιο τρυφερά λόγια.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 18 χρόνια (και μάλιστα πριν μερικές μέρες είχαν και επέτειο γάμου) και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό τους μια κόρη και δυο γιους.

Οι ευχές του Νίκου Χατζηνικολάου στην Κρίστη Τσολακάκη

Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, θέλησε να ευχηθεί στην Κρίστη Τσολακάκη και μέσα από τα social media για αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία τους που φιλιούνται, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Χρόνια σου πολλά μωρό μου! Σε λατρεύω! #birthdaygirl #loveyou #adoreyou».

Οι ευχές του Νίκου Χατζηνικολάου στην Κρίστη Τσολακάκη

Η διαφορά ηλικίας τους

Πεθερός του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, ο οποίος επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου της Ν. Σμύρνης. Επίσης, ανήκε στην κατηγορία των προέδρων-ηγετών του ελληνικού ποδοσφαίρου, κρατώντας τα ηνία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ως πρόεδρος την περίοδο 1974- 1979.

Ο ίδιος, έχει φύγει από την ζωή εδώ και αρκετά χρόνια αλλά ο γάμος του με την Μαργαρίτα Μπρόγιερ προδίδει την ηλικία της Κρίστης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο, η ίδια είναι περίπου 50 ετών. Πάντως αναμφισβήτητα είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες της ελληνικής showbiz….

Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστη Τσολακάκη

«Εγώ όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη, τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούτζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουτζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω» είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο γάμος του με την Κρίστη Τσολακάκη ήταν ένας από τους πιο λαμπερούς της ελληνικής showbiz. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί από το 2002 όμως δύο χρόνια μετά άρχισαν να απαθανατίζονται μαζί σε διάφορα events.