Η κακή διατροφή που τον έφτασε να ζυγίζει 215 κιλά - Αγνώριστος ο Γιάννης Λοβέρδος 130 κάτω

«Σε αυτά τα κιλά δεν βρίσκεις νούμερο στα ρούχα, μόνο παραγγελία μπορείς να τα κάνεις»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κακή διατροφή που τον έφτασε να ζυγίζει 215 κιλά - Αγνώριστος ο Γιάννης Λοβέρδος 130 κάτω

Συγκλονιστική είναι η αλλαγή στην εμφάνιση του Γιάννη Λοβέρδου. Ο πολιτικός που κάποτε ζύγισε 215 κιλά, κατάφερε να χάσει τα 130 και να δει τη ζωή του να αλλάζει 180 μοίρες. Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, μίλησε με πολύ σωστά λόγια.

Όπως εξομολογήθηκε, τα δυο του παιδιά ήταν εκείνα που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να αδυνατίσει, καθώς ήθελε να είναι υγιής για εκείνα. Μάλιστα, είχε υποστεί και bullying για την εμφάνιση του.

Η εξομολόγηση του Λοβέρδου για τα κιλά του

«Κάποια περίοδο είχα φτάσει στο πικ. Σε αυτά τα κιλά δεν βρίσκεις νούμερο στα ρούχα, μόνο παραγγελία μπορείς να τα κάνεις. Φτάνοντας λοιπόν στο πικ είπα δύο πράγματα, πως έχω δυο μικρά παιδιά και το μεγαλύτερο δώρο που μπορώ να τους κάνω είναι να έχουν έναν υγιή πατέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Λίγα λόγια για τον Ιωάννη Λοβέρδο

Ο Ιωάννης - Μιχαήλ (Γιάννης) Λοβέρδος (10 Απριλίου 1959) είναι Έλληνας δημοσιογράφος και βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Γεννήθηκε στον Βύρωνα Αττικής στις 10 Απριλίου 1959. Είναι απόφοιτος - πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και ασκεί τη δημοσιογραφία εδώ και 33 χρόνια. Έχει εργαστεί για διάφορες εφημερίδες όπως Η Καθημερινή, Το Βήμα, η Απογευματινή και άλλες.

Υπήρξε, παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών ενημέρωσης στην ΕΡΤ, το Mega Channel, και το Blue Sky. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Π.Α.Ο. Δόξα Βύρωνος.

Είναι παντρεμένος με την δημοσιογράφο Μυρτώ Λοβέρδου - Παπαδοπούλου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βύρωνα με την ανεξάρτητη παράταξη "Βύρωνας Καθαρή Επιλογή".

Στις 21 Φεβρουαρίου 2018, ύστερα από συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Δυτικό Τομέα Β' Αθηνών.

Στις εθνικές εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής Δυτικού Τομέα Β' Αθηνών με τη ΝΔ.

Έχει βρεθεί στο επίκεντρο έντονης κριτικής για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και φαρσών, κυρίως πολιτικού και κομματικού περιεχομένου για το ΣΥΡΙΖΑ, πρόσωπα της επικαιρότητας και πολιτικές εξελίξεις.

Στις 18 Μαρτίου 2019, με ανάρτηση κατά του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook, φάνηκε να μπερδεύει τον Γάλλο καθηγητή Σερζ Λατούς με γνωστό σατιρικό σκετς της τηλεοπτικής σειράς ΑΜΑΝ τα καθάρματα, που είχε προβληθεί σχεδόν πριν δύο δεκαετίες.

Έχει δηλώσει για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο ότι ανθρώπινα του είναι συμπαθής, πολιτικά, όμως, διαφωνεί μαζί του ("Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που τον ξέρω καιρό, μου είναι συμπαθής. Ανθρώπινα μου είναι συμπαθής. Πολιτικά διαφωνώ μαζί του, δεν διαφωνώ ανθρώπινα").

Άρθρο του Columbia Journalism Review τον Μάιο του 2019 ανέλυσε τον προβληματικό χαρακτήρα υποψηφιοτήτων δημοσιογράφων στη Νέα Δημοκρατία, και τη σύνδεση τους με έντονη μεροληψία λόγω της παράλληλης κομματικής τους ιδιότητας.

Στο άρθρο υπήρχε αναφορά και στο όνομα του Γιάννη Λοβέρδου, ο οποίος παρόλο που ανακοινώθηκε επίσημα από το κόμμα, συνέχισε την τηλεοπτική του εκπομπή ενώ ήταν ανοιχτά υπέρ των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά την διάρκεια συζήτησης στη βουλή πριν τη ψήφιση του νομοσχεδίου συνεπιμέλειας τον Μάιο του 2021, σχολίασε τον ρόλο που μπορεί να αναλάβει ένας πατέρας ως γονιός, ακόμα και σε περιπτώσεις που κακοποιεί τη σύζυγο του.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο κριτικής από Ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και χρήστες του διαδικτύου, που χαρακτήρισαν τη προσέγγιση του απαράδεκτη και τον κάλεσαν να ανακαλέσει.

Ο ΣυΡιζΑ ζήτησε από τον βουλευτή να απολογηθεί ή να διαγραφεί από την Νέα Δημοκρατία. Ο ίδιος έκανε λόγο για 'Συριζοτρολ' και 'κανιβαλισμό' χωρίς να απολογηθεί.