Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά στο Instagram

Οι φωτογραφίες από την τελευταία εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και η τρυφερή εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά στο Instagram

Την περασμένη Παρασκευή 1/7 προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή του ΣΚΑΙ, "Καλό Μεσημεράκι", για την φετινή τηλεοπτική σεζόν (δείτε πως τα πήγε σε τηλεθέαση). Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με ένα γλυκό χαμόγελο, ξεκινώντας έτσι τις καλοκαιρινές του διακοπές.

«Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, το ευχαριστώ είναι λίγο, όλη την ομάδα αυτής της εκπομπής γιατί θεωρώ ότι φέτος φτάσαμε σε κάποια όρια ταλαιπωρίας λίγο, τα είπαμε ξανά, δεν βοηθούσε η θεματολογία παρόλα αυτά καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά και να μη χάσουμε το κέφι μας που είναι σημαντικό. Θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα ήρεμο, ξεκούραστο, χαλαρό από έγνοιες καλοκαίρι σε όλους.

Άμα σκέφτεστε κάτι, γιατί όχι, μόνο θετικά σκεφτείτε, μην αφήνετε τη σκέψη να μαυρίζει! Γιατί μία στο εκατομμύριο να πιάσει αυτό που σκέφτεσαι, καλύτερα να πιάσει το καλό και όχι το στραβό. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την καναλάρα! Θα μπορούσε να πατήσει πολλές φορές το μαύρο αλλά δεν το πάτησε και μας άφησε στον αέρα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, να ξεκουραστείτε όπως και εμείς και τα λέμε… τον Νοέμβριο».

Η ανάρτηση του Μουτσινά μετά το τέλος της εκπομπής

Λίγες ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα χθες 5/7, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που τον στήριξε, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

«Παραθέτω σκηνές απο το party έκπληξη που μου οργανώνουν κάθε χρόνο όλοι οι συνεργάτες της «εκπομπής»…
Ήταν για άλλη μια φορά πολύ ωραίο,γεμάτο εκπλήξεις και συντονισμένο όλο με αγάπη προς εμένα και με την καλυτερη διάθεση για όλους όσους είστε παρέα μας απο το σπίτι.. Θα πω άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα δηλώσω ευγνώμων που ζούμε μαζί αυτήν την εμπειρία που λέγεται καλό μεσημεράκι.. Ομαδάρα ? Ξεκουραση άμεσα..it’s an order.

Σε όλους εσάς θέλω μέσα απο την ψυχή μου να σας ευχηθω ένα ήρεμο καλοκαιρι. Να ξεκουράσετε το μυαλό απο τις βαριές σκέψεις και να νιώσετε χαρά και γαληνη... Η αγάπη θα σώσει τον κόσμο
(Ενταξει,και λίγο ο χορός)», έγραψε στη λεζάντα του.

Όπως ήταν λογικό, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του ήταν εκατοντάδες. Είναι από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση και ο κόσμος τον στηρίζει.