«Η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθαρίζει για την απουσία του στην εκπομπή Super Κατερίνα

Αναφέρει και αν θα επιστρέψει του χρόνου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθαρίζει για την απουσία του στην εκπομπή Super Κατερίνα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσιάζει εδώ και περίπου μία εβδομάδα από το πόστο του στη Super Κατερίνα λόγω κορωνοϊού. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή για την κατάσταση της υγείας του, σημειώνοντας πως πιθανότατα θα επιστρέψει την Παρασκευή 8/7 στο πλατό για το φινάλε της εκπομπής.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Εδώ και μία εβδομάδα ο κορωνοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιικό φορτίο -νομίζω- και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή κι άλλη μία τώρα ο κορωνοϊός… Οπότε εντάξει καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όσο για το αν θα βρίσκεσαι στη Super Κατερίνα την Παρασκευή 8/7 στο φινάλε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε πως «λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους. Όλο αυτό το διάστημα που είμαι άρρωστος αλλά και γενικότερα, όταν ξυπνάω νωρίς σας παρακολουθώ και θέλω να πω στη Σταματίνα πολλά συγχαρητήρια».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί πρόταση να συνεχίσει να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Αρπάχτηκαν και δεν υπολόγισαν τίποτα στο Super Κατερίνα - «Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς, μην μου κουνιέσαι!»

Το πρωί της Τετάρτης 22/6, στην εκπομπή Super Κατερίνα, ασχολήθηκαν εκτενώς με την υπόθεση στην Πάτρα, και τότε έγινε ένα ξέσπασμα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο προς την Χρίσλα Γεωργακοπούλου και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο παρουσιαστής ανέφερε πως η χθεσινή εκπομπή βασίστηκε στο γεγονός οι ιατρικές γνωματεύσεις των ιατροδικαστών ήταν λανθασμένες με τους υπόλοιπους να έχουν αντίθετη άποψη.

Α.Μ.: Οι παλιοί ιατροδικαστές ενδέχεται να ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη.

Χ.Γ.: Το πρόσφατες ιατροδικαστικές έρευνες, γνωματεύσεις δεν ισχύει. Οι άνθρωποι, που μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν όλη την εξέταση, ήταν οι άνθρωποι…

Α.Μ.: Όλη μας η χθεσινή εκπομπή στηρίχτηκε από το ότι είναι λανθασμένες μέχρι…

Γ.Π.: Αυτό θα το κρίνουν στο δικαστήριο οι αρμόδιοι.

Α.Μ.: Ε τότε να μη μιλώ, αν είναι να το κρίνει το δικαστήριο… Έχουμε κοινό τόπο από ιατροδικαστές; Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω. Έχουμε κοινό τόπο ότι έγιναν ιατροδικαστικά λάθη;

Γ.Π.: Όχι, δεν υπάρχει αυτό που λες. Το λάθη δεν μπορεί να το λέει κανείς, υπάρχουν απόψεις.

Α.Μ.: Μόνο στο μυαλό σου.

Γ.Π.: Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, δεν θεωρώ ότι είναι λάθη αλλά διαφορετικές απόψεις. Για αυτό κι εγώ λέω, αν μου επιτρέψετε ποτέ να ολοκληρώσω κι εγώ, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί υπάρχουν επιστήμονες.

Χ.Γ.: Δεν υπάρχει προχειρότητα εδώ, είναι λάθος η λέξη.

Α.Μ.: Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς. Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω. Ήταν λάθος οι εκτιμήσεις, ελλιπείς και γραφειοκρατικές.