Φωτεινή Αθερίδου: Αγναντεύει τη θάλασσα αγκαλιά με το γιό της - Οι οικογενειακές στιγμές στην Αίγινα

Ο μικρός όλο και μεγαλώνει!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Φωτεινή Αθερίδου: Αγναντεύει τη θάλασσα αγκαλιά με το γιό της - Οι οικογενειακές στιγμές στην Αίγινα

Η λατρεία της Φωτεινής Αθερίδου για τον μονάκριβό της γιο είναι γνωστή. Η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και ένα από αυτά για τα οποία είναι περήφανοι, είναι ο μικρός τους γιος, Θοδωρής. Πολύ συχνά ανεβάζουν τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα στο instagram, όπως έγινε και τώρα με τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Αίγινα.

Έχει μιλήσει πολλές φορές για τον μικρό σε προηγούμενη συνέντευξή της περιγράφοντας τον αναπάντεχο τρόπο με τον οποίο ήρθε αλλά και τις εναλλαγές που πέρασαν στις αποφάσεις τους για να το κρατήσουν κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Πλέον όχι μόνο δεν το μετανιώνει, αλλά αντίθετα έχει εκφράσει και το ενδεχόμενο να μεγαλώσει κάποια στιγμή η οικογένεια...

Οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες της Αθερίδου από τις διακοπές στην Αίγινα

Στον Αργοσαρωνικό και την αγαπημένη της Αίγινα ξεκουράζεται με την οικογένειά της η Φωτεινή Αθερίδου.
H γνωστή ηθοποιός επισκέπτεται την Αίγινα με τον γιο και τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους ενώ μέρος των θερινών διακοπών τους το περνούν στο όμορφο νησί. Ανέβασαν μερικά όμορφα στιγμιότυπα τόσο πατέρα γιου όσο και μητέρας-γιου. Ο μικρός Θοδωρής πάντως όσο πάει μεγαλώνει και αλλάζει.

Η Φωτεινή Αθερίδου ατενίζει με τον μικρό Θοδωρή

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας αγκαλιά με τον γιο του

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας με τον γιο του

Το μοντέρνο σπίτι της οικογένειας Αθερίδη - Μαγκλάρα

Η Φωτεινή Αθερίδου μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς, όπου ως λάτρης των social media, μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της. Μάλιστα η ηθοποιός δεν διστάζει να μοιραστεί φωτογραφίες ακόμα και από τις πιο προσωπικές τις στιγμές.

Στις αναρτήσεις της, μας συστήνει τον γιο της, τους φίλους της και μας «καλωσορίζει» στο μοντέρνο σπίτι της, που διαμένει με τον σύντροφό της και το παιδί τους.

Το σπίτι της είναι διακοσμημένο με αρκετά «τολμηρά» κομμάτια, που του δίνουν μια πιο μοντέρνα χροιά. Σίγουρα αυτό το σπίτι συνάδει με την προσωπικότητα της νεαρής ηθοποιού και αν έπρεπε να του βάζουμε ένα τίτλο θα γράφαμε με σιγουριά πως είναι το μέρος, όπου το κλασσικό συναντήθηκε με τα σωστές χρωματικές αποχρώσεις.